kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Rota Brandao'ya çevrildi

YAŞAR YALÇIN
Transferde Oliveira ve Benni McCarthy'den sonuç alamayan G.Saray, rotayı Shakhtar Donetsk'in forvet oyuncusu Brandao'ya çevirdi ..
Santrfor transferinde Oliveira ve Benny McCarthy defterini kapatan G.Saray, rotayı Brezilyalı oyuncu Brandao'ya çevirdi. Sarı-kırmızı yönetimin Oliveira transferini gerçekleştiremeyince Shakhtar Donetsk'in 28 yaşındaki forvet oyuncusu Brandao ile tekrar temasa geçtiği ortaya çıktı. Ukrayna takımının teknik direktörü, Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Mircea Lucescu'nun da bu transferin gerçekleşmesi için büyük uğraş verdiği gelen haberler arasında yer aldı.

McCARTHY'YE INCE ENGELİ
Yeni sezon öncesi Galatasaray'ın kadrosuna katmak için peşinde olduğu bir başka isim Benny McCarthy'den de kötü haber geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ın menajeri Paul Ince, Güney Afrikalı oyuncuyu ne pahasına olursa olsun takımda tutacaklarını açıkladı. Eski Galatasaraylı Tugay Kerimoğlu ile aynı takımda oynayan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuya Galatasaray ve bir diğer İngiliz ekibi Sunderland'in teklif getirdiğini belirten Paul Ince, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Kendisine bu sezon çok ihtiyacımız var. Teklifler ne olursa olsun onu satmayacağız" dedi.