kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Koryürek ismi ölümsüzleşti
'VESTEL Türk Atletizmi'nin Yanında Projesi' ile atletizme 5 yıldır destek veren Vestel firması, atletizme adadığı hayatını aylar önce trafik kazasında kaybeden usta gazeteci Cüneyt Koryürek'i anlatan "Cüneyt Ağabey'in 100 Metre'si" isimli kitaba sponsor oldu. Vestel, Barlas Hünalp ve Saliha Ulaşoğlu tarafından hazırlanan kitabın sponsorluğunun yanı sıra 'Cüneyt Koryürek Yılın Atleti Ödülleri' düzenlemeye de karar verdi.

Özgener'e tam destek
KULÜPLER Birliği Başkanı Aziz Yıldırım ve yardımcıları Göksel Gümüşdağ ile Recep Mamur dün Büyük Kulüp'te Bank Asya 1.Ligi ve 2.Lig kulüp başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, Hasan Doğan'ın vefatıyla boşalan futbol federasyonu başkanlığı için Mahmut Özgener'in aday gösterilmesinin tartışıldığı ve bu yönde karar alındığı ifade edildi.

Çalımbay iddialı konuştu
SÜPER Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay, geleceğin takımını oluşturduklarını söyledi. Hedeflerinin bu sezon ligi çok iyi bir yerde bitirmek olduğunu söyleyen Çalımbay, "İyi transferler yaptık. Ayrıca taraftarımıza da çok güveniyoruz. İstanbul BŞB ile oynayacağımız ilk maçımız hayati önem taşıyor. Bu maçı moral açısından da kazanmak zorundayız" diye konuştu.

Drogba Chelsea'de kalıcı
CHELSEA'nin golcü futbolcusu Didier Drogba, iki yıllık sözleşmesi bulunduğunu ve yönetim istemediği sürece ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu, sadece birkaç kilo fazlasının bulunduğunu belirten yıldız oyuncu, "Dizimdeki sakatlık tamamen düzeldi. Şimdi fazla kiloları atmak için çalışıyorum. Harika bir takımdayım ve her şey çok iyi gidiyor" dedi.

Adana Demir'e şeker takviye!
TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Adana Demirspor, Etimesgut Şekerspor'dan Cevat Macit ve Ahmet Kolcu ile sözleşme imzaladı. Nevşehir'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mavi Şimşekler'de yönetim, iki oyuncu ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığını ve futbolcuların en kısa sürede kampa katılarak takımla çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Kocaeli'de nefesler tutuldu
AVUSTURYA kampını noktalayan Kocaelispor'da tüm gözler kadro dışı kalacak isimleri belirleyecek olan teknik patron Engin İpekoğlu'na çevrildi. Kamp çalışmaları boyunca futbolcularıyla yakından ilgilenen İpekoğlu'nun bu hafta içinde takımdan gönderilecek isimleri belirleyerek, bir rapor halinde yönetime sunacağı belirtildi.
Haberin fotoğrafları