kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Elindeki kınayı basın mensuplarına gösteren Şikel, "Beğendiniz mi?" diye sordu.

Kına gecesi evde başladı Reina'da noktalandı

Mustafa DERYAHAN
Bu akşam Emre Altuğ ile evlenecek olan Çağla Şikel, önceki akşam ünlü şarkıcının evinde kına gecesi yaptı. Reina'da noktalanan geceye katılan tek erkek; Atilla Saral'dı.....
İki yıldır birlikte olduğu ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile bu akşam Sortie'de nikah masasına oturmaya hazırlanan Çağla Şikel, önceki gün Altuğ'un Acarkent'teki evinde kına gecesi yaptı. Yonca Evcimik, Tuğba Karaca, Tülin Şahin ve Ece Sükan gibi ünlü simaların da katıldığı kına gecesinin tek erkeği; Atilla Saral'dı. Evde eline kına yakıldıktan sonra, soluğu dostlarıyla birlikte Reina'da alan Şikel, gecenin detaylarını şöyle anlattı:

DANSÖZ YASAK!
"Çok mutluyum. Kına geceme Emre ve arkadaşları da uğradı. Sonra onlar bekarlığa veda yaptıkları eve geçtiler. Emre bana partilerinde dansöz olmayacağına dair söz verdi. Düğün için ikimiz de sabırsızlanıyoruz. Benim nikah şahitlerim Müjdat Gezen, Erol Günaydın ve Melek Baykal olacak. Emre'nin şahitleri ise Sinan Çetin ve kendi akrabalarından biri." Bu özel gecede Şikel'i yalnız bırakmayan dostları, ünlü mankenin heyecanını paylaştı. Atilla Saral duygularını, "Çağla'yı çok severim. Sevincimden ona öyle bir sarılmışım ki; her tarafım kına oldu" diyerek dile getirdi. Tülin Şahin ise; "Sanat camiasında en sağlam evlilikleri mankenler yapıyor. Bizde ayrılmak söz konusu değil" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları