kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Paris Hilton yaşlı adayı tiye aldı

Paris Hilton, McCain'in ünlülerle dalga geçen videosunda kendisini kullanmasına misilleme yaptı. Kendi hazırladığı görüntülerde 71 yaşındaki McCain için "Dans etmenin günah olduğunu bilecek kadar yaşlı" dedi..
ABD seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olan John McCain (71), rakibiyle dalga geçmek için hazırladığı videoda sosyetik güzel Paris Hilton'u kullanınca beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Sarışın güzel, Demokrat Parti adayı Barack Obama'yı "medyatik ve boş" olmakla suçlayan McCain için "kırışık, beyaz saçlı adam" dediği bir video hazırladı. Video, "Dünyanın en yaşlı ünlüsü, süper yaşlı, dans etmenin günah olduğu zamanı bilecek kadar yaşlı. Başkan olmaya hazır mı" diyerek başlıyor.

PEMBE BEYAZ SARAY
"Selam Amerika. Ben Paris Hilton ve ben de bir ünlüyüm. Eskilerden değilim ve diğeri gibi değişiklik sözü vermiyorum. Ben yalnızca ateşliyim" diyen sarışın güzel şöyle devam ediyor: "Ama o kırışık, beyaz saçlı adam beni reklamında kullandı. Bu aday olduğumu gösteriyor. Destek için teşekkür ederim beyaz saçlı." Başkanların kalacağı Beyaz Saray'ı "pembeye" boyamayı vaat eden Hilton otellerinin vârisi, başkan yardımcısı olarak da şarkıcı Rihanna'yı düşündüğünü söylüyor.
Haberin fotoğrafları