kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erkekler bu kış ne giyecek?

Yeni Haber
Erkek giyimde hizmet veren firmalar kış koleksiyonu hazırlıklarını sürdürürken, incelen kumaşlarla kış sezonuna dar kesim iki düğmeli takım elbiseler, siyah, lacivert ve füme gibi pastel tonların hakim olacağı belirtildi.

Merkezi Adana'da bulunan Coşkun Şirketler Grubu bünyesindeki Süvari'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun,yapılan açıklamada, devam eden yaz günlerine rağmen, yoğun bir tempo ile kış sezonu hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu yıl kış sezonu için vip, klasik ve aktif olmak üzere 3 farklı koleksiyon hazırladıklarını belirten Coşkun, ''Ürünlerimizde ise genel olarak son yıllarda sağlıklı olması nedeniyle daha çok talep gören naturel kumaşları kullanıyoruz'' dedi.Takım elbise ve paltolarda bu sezon dar kesimin hakim olduğunu belirten Coşkun, düğme sayısının ise ikiye düştüğünü söyledi.

Coşkun, önceki yıllara göre kışların artık daha sıcak geçtiğini belirterek, ''Sıcak bir kış geçeceğini düşünüyoruz. O nedenle kumaşlarımız ince. Parlak renklerin yanı sıra genellikle siyah, lacivert, füme renkler bu sezonda önde görünüyor'' diye konuştu.Coşkun, aktif grup koleksiyonlarında ise erkeklerin hafta sonu kullanabilecekleri, keten tarzı pantolonlar, yıkanabilir yumuşak gömleklerin hakim olduğunu kaydetti.

KOLEKSİYONLARDA KÜRESEL ISINMA HAKİM
''İmza'' markasıyla tanınan Taşkınırmak Giyim Sanayi Genel Müdürü Selahattin Taşkınırmak da, son yıllarda yaşanan küresel ısınmanın koleksiyonlarının oluşmasında etkili olduğunu, kumaşların da buna göre hazırlandığını bildirdi.

Taşkınırmak, erkek giyiminde, yine zarif ve şık ürünlerin göz doldurduğunu, kreasyonlarını da buna göre oluşturduklarını ifade ederek, ''Takım elbisede yün, kaşe, ipek, kaşmir kumaş karışımları hakim. Kalıplar da daraldı, pileler kaldırıldı. Erkekler bu kış daha da şık olacak'' dedi.

Taşkınırmak, koleksiyonlarında renklerin ise kahve, gri, siyah, lacivert ve bej tonlarından oluştuğunu bildirdi.

AA