kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki yıl sonra futbolu bırakacağım

Yeni Haber
Galatasaray'dan buruk bir şekilde ayrılan Okan Buruk, iki sezon daha futbol oynayıp profesyonel futbol hayatını noktalamak istediğini söyledi.

Bu sezon Turkcell Süper Ligi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Okan Buruk, yeni takımında çok mutlu olduğunu futbolu Büyükşehir Belediyespor forması altında bırakacağını açıkladı.

Takımının yaptığı antrenman sonrası CİHAN'ın sorularını yanıtlayan Okan Buruk, ''Her kulüp yeni bir heyecan. Güzel bir takıma geldim. Çok çabuk adapte oldum. Gerçi Galatasaray'dan ayrılırken belli bir hüzün yaşadım ama başta başkanımız ve teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. İstanbul'da yaşadığımız için belli bir düzenim vardı. Yeniden bir İstanbul kulübünde oynamak benim düzenimi de bozmamış oldu'' diye konuştu.

İKİ SENE DAHA OYNAYIP FUTBOLU BIRAKACAĞIM

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra futbolu bırakıp bırakmama konusunda karar aşamasına geldiğini belirten başarılı futbolcu geleceği ile ilgili olarak ise, ''Benim hedefim iki sene daha futbol oynamak. Burada oynayıp iyi bir şekilde futbola veda etmek istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligde de çok iyi işler yapacak buna inanıyorum.'' dedi.

HAKAN ŞÜKÜR FENERBAHÇE'YE GİTMEZ, EMRE İSE BAŞARILI OLUR

Eski takım arkadaşı Hakan Şükür'ün Fenerbahçe'ye transferi haberleri ve Emre Belezoğlu'nun Sarı - lacivertli takıma transferiyle ilgili soruları da yanıtlayan Okan Buruk, ''Hakan'ı çok yakından tanıyorum. Ortada öyle birşey yok. Gereksiz spekülasyonlar yapılıyor. Ne Hakan'dan öyle birşey var, ne de Fenerbahçe'den. Emre'ye gelirsek, kendisi Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi futbolcularından biri. Yeni takımında oynadığı ilk maçta da kalitesini ortaya koydu. Bundan sonrada başarılı olur inşaallah.'' açıklamasını yaptı.