kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Galatasaray'ın Homberg ile oynadığı ilk hazırlık maçı, kamp süresince aldığı tek galibiyet oldu. Son üç maçta berabere kalan ardından da Hoffenheim'a mağlup olan Cimbom, taraftarlarını üzdü.

Yıldızlar aranıyor

Yaşar Yalçın
Kewell, Lincoln, Linderoth, Arda ve Servet'siz G.Saray, Hoffenheim'a karşı Emre Aşık ile öne geçti. Değişikliklerden sonraki gollerle yenildi..
Galatasaray ikinci hazırlık kampındaki ilk sınavında Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Hoffenheim'a 2-1 mağlup oldu. Kewell, Lincoln, Linderoth, Servet ve Emre Güngör'ün yanısıra bağırsak enfeksiyonu geçiren Arda'nın da yokluğunda (Yeni transfer De Sanctis de henüz gelmedi) Cimbom maça iyi başladı. 10. dakikada Hasan'ın kullandığı serbest vuruşta, rakibin başarısız ofsayt tuzağı hamlesine Emre Aşık'ın yanıtı "Kafayla gol" oldu. İlk yarıdaki 11, Skibbe'nin isteklerini genel anlamda yerine getirirken oyunun kontrolunu da elinde tuttu. Hoffenheim'ın az sayıdaki tehlikeli atağında Emre Aşık-Meira ikilisinin yerinde müdahaleleri dikkat çekti.

8 KİŞİ DEĞİŞİNCE
İkinci yarıda Skibbe'den peş peşe değişiklikler geldi. Birçok asın yokluğunda, ikinci, hatta üçüncü tercihler oyuna girdikçe Galatasaray'ın kurgusu bozuldu, temposu düştü. Hoffenheim kontrolu ele aldı. 6 değişiklikten sonra beraberlik golünü, sonraki iki değişikliğin ardından da galibiyet golünü attılar. Son dakikada Nonda kale sahası içinden inanılmaz bir şekilde golü kaçırmasa G.Saray, B takımıyla bile yenilmeyecekti

GALATASARAY - HOFFENHEIM: 1-2
STAT: Carl-Benz-Stadion

GOLLER: Emre Aşık (10) / Ibisevic (78), Marco (88)

SARI KARTLAR: Barış Özbek / Löw

GALATASARAY: Aykut **H, Sabri ** (dk.82 Volkan ?), Emre Aşık
* (dk.75 Sinan H), Meira **H (dk.61 M.Güven H), Hakan Balta **, Aydın
*, Barış ** (dk.82 Erhan H), M.Topal ** (dk.74 Murat H), Ayhan ** (dk.67 Ferdi H), Hasan **H (dk.56 Nonda **), Ümit ** (dk.71 Yaser H)

HOFFENHEIM: Haas **, Beck ** (dk.60 Jaissle **), Commper **, Demba Ba ** (dk.76 Janker H), Selim **H (dk.67 Ibisevic **H), Weis ** (dk.76 Paljic H), Gustavo ** (dk.76 Seitz H), CopadoH (dk.60 Vorsah **), Nilsson H(dk.60 Löw **), Ibertsberger ** (dk.76 Marco **H), Eduardo **

HAKEMLER: Peter Sippel, Walter Hofmann, Tobias Christ