kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

De Sanctis ve Alparslan Erdem resmen Galatasaray'da

AA
Yeni Haber
Galatasaray, İtalya Milli Takımı'nın ikinci kalecisi De Santics ve Werder Bremen'de forma giyen genç oyuncu Alparslan Erdem ile resmen sözleşme imzaladı.

Takımın kamp yaptığı Marriott Oteli'ne gelen iki oyuncu, yaklaşık 2 saat süren görüşmelerden sonra kendilerini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Kaleci De Santics ile 1 yıl kiralık, Alparslan ile 3 yıl süreli mukavele yaptıklarını belirten Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, ''7 Ağustos'ta UEFA'ya kadromuzu bildireceğiz. Bu tarihe kadar bir transfer daha yapmak istiyoruz. Biz ihtiyacımız olan mevkiyi belirledik ona göre çalışmalarımızı bitireceğiz'' dedi.

İtalyan kaleci De Santics, kendisini tekrar gösterme fırsatını sunan Galatasaray yöneticilerine teşekkür ederek, ''Kendimi ispatlamak için bir fırsat verildi bana. Bunun için Galatasaray'a teşekkür ederim. Gerek takım arkadaşlarımla gerek yöneticilerle tanıştıktan sonra takıma faydalı olmak için çok çalışacağım. Elimden gelen her şeyi yaparak takıma faydalı olacağım'' diye konuştu.

Kendisini Galatasaray'a getiren Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'e teşekkür eden Werder Bremen'den transfer edilen Alparslan ise ''Bu camiada uzun yıllar forma giyip şampiyonluklar görmek istiyorum. Burada kalıcı olmak istiyorum'' ifadesini kullandı.