kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Çobanoğlu'ndan örnek davranış
DENİZLİ'DE Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından spastik çocuklar yararına düzenlenen geceye katılan Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Can Çobanoğlu, çocukların ilgi odağı oldu. Çocukların 'Can Amca' lakabını taktığı Çobanoğlu, "Engelli olmak sorun değildir. Önemli olan bütün engelleri aşabilmektir" dedi.

Juventus iki Türk'ü izliyor
İTALYAN spor gazetesi Corriere dello Sport, Juventus'un Borussia Dortmundlu Nuri Şahin ile CSKA Moskova'da forma giyen Caner Erkin'i takibe aldığını yazdı. Geçen sezon kiralık gittiği Feyenoord'ta başarılı bir sezon geçiren Nuri ile CSKA'da sol kanatta başarılı maçlar çıkaran Caner'i Juventus'un izlediği belirtildi.

Barça'dan Air Berlin'e veto
İSPANYA'NIN ayrılıkçı bölgelerinden Katalonya'nın takımı olan Barcelona, Katalanca konuşulmadığı için Alman havayolu şirketi Air Berlin'i veto etti. İtalya'dan Chicago'ya uçacak olan Barcelona, Alman havayolunda Katalanca kullanılmamasından dolayı uçuşu iptal ettirerek, Air Pulman Tour'a ait bir seferle Chicago'ya gitti. Barcelona'nın, Air Berlin'e yaklaşık 150 bin euro tazminat ödemeye razı olduğu belirtildi.

Türkiye-Litvanya saat 15.00'te
A Milli Basketbol Takımımız, bugün Litvanya ile hazırlık maçı yapacak. İlk maçında ABD'ye yenilen 12 Dev Adam'ın Litvanya karşılaşması TSİ 15.00'te NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Eskişehirspor'da Hırvat ekolü
TURKCELL Süper Lig'in yeni ekibi Eskişehirspor, 27 yaşındaki Gineli Süleyman Youla ve 29 yaşındaki Hırvat forvet Kruno Lovrek'i renklerine bağladı. NK Zagreb'in golcüsü Lovrek, Es Es'e Hırvat liginden gelen 5. isim oldu. Daha önce de Luca Vucko, Vanja Ivesa, Safet Nadarevic ve Stjepan Poljak Eskişehir'e imza atmıştı.

Gaziantep, İtalya'da esiyor
YENİ sezona İtalya'da hazırlanan Gaziantepspor, sağanak yağmur altında oynadığı 3. hazırlık maçında Seri A ekibi Udinese ile golsüz berabere kaldı. Nurullah Sağlam'ın ekibi önceki gün de Lazio'yu 1-0 yenmişti. Ankaragücü de Münih'teki maçta Augsburg Türk Karması'nı 2-1 yendi.