kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ece Sükan: Mankenlik işlerini yavaş yavaş azaltıp, oyunculuk üzerine yoğunlaşmak istiyorum.

Oyunculuk serüveni yasaklarla start aldı

Esin ÖVET/MAGAZİN
'Aşk Yakar' adlı dizinin yapımcısı Yavuz Turgul, 'stil ikonu' manken Ece Sükan'a bir dizi yasak getirdi. Sükan'ın aşık olması, paparazzilere yakalanması ve seksi pozlar vermesi yasak!..
Özcan Deniz ile Meltem Cumbul'un başrol oynayacağı 'Aşk Yakar' isimli dizide 'stil ikonu' manken Ece Sükan da kamera karşısına geçecek. Oyuncularına koyduğu yasaklarla tanınan dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Yavuz Turgul, Ece Sükan'a da bu proje kapsamında 'yüklü bir yasak listesi' verdi!

SEKSİ POZ VEREMEYECEK!
Sevgilisi Tolga Egemen'den ayrılan Ece Sükan'ın, yeni aşk yaşaması ve erkek arkadaşları ile paparazzilere yakalanması; bu yasakların ilk sırasında yer aldı. Ünlü mankenin dergilere seksi pozlar vermemesi de Turgul'un şartları arasında. 'Aşk Yakar'ın güzel bir dizi olacağını belirten Ece Sükan, konuyla ilgili "Her işin kuralları vardır ve bu kurallara uymak gerekir. Bana verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi. Ece Sükan, oyunculuk üzerine yoğunlaşacağını ve kendini bu konuda geliştireceğini de sözlerine ekledi.
Haberin fotoğrafları