kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Güreş şampiyonası başlıyor
2008 Dünya Gençler Güreş Şampiyonası, bugün İstanbul'da başlıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 29 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyona 58 ülkeden 600 sporcu ile 300 antrenör ve yöneticinin katılacağı belirtilerek, bunun bir rekor olduğu vurgulandı.

Joey Barton hapisten çıktı
İngiltere ekibi Newcastle United'ın orta saha oyuncusu Joey Barton tahliye oldu. 25 yaşındaki futbolcu, geçen aralık ayında kavga ettiği iki kişiyi tartaklamış ve 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu cezanın 68 gününü içeride geçiren Barton, daha önce işlediği bir suçtan ötürü, 6 gün daha hapis yattı.

10 kilometrede yeni rekor
İspanyol atlet Francisco Javier Fernandez, 10 kilometre yürüyüşte yeni dünya rekorunun sahibi oldu. Fernandez, 37:53.09'luk zamanıyla İtalyan Ivano Brugnetti'nin 2004 Atina Olimpiyatları'nda kırdığı rekoru 5 saniyeyle geliştirdi. 31 yaşındaki İspanyol atletin iki Avrupa şampiyonluğu, bir de olimpiyat ikinciliği bulunuyor.

Danimarka'nın ilk dopinglisi
Danimarkalı bisikletçi Peter Riis Andersen, doping yaptığı gerekçesiyle milli takımdan çıkarıldı. 28 yaşındaki Andersen'in oyunlardan men edildiği bildirildi. Andersen, Danimarka Olimpiyat Takımı tarihinde, doping kullanan ilk sporcu oldu.

Solomon 'Toronto' dedi
F.Bahçe Ülker'den ayrıldıktan sonra Avrupa'da kalıp kalmayacağı merakla beklenen Willie Solomon'un tercihi NBA oldu. Maccabi Tel Aviv'in de son kararını beklediği Solomon'un menajeri, İsrail'de yayınlanan ONE adlı gazeteye, adı Denver Nuggets ile de anılan yıldız oyuncunun Toronto Raptors'da oynayacağını vurguladı. Dün de Toronto Raptors resmen Solomon ile anlaştıklarını açıkladı.