kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Ümit Bozkurt, Hacettepe'de
Hacettepespor, yeni ismiyle ilk transferini, TFF 2.Lig ekiplerinden Manisaspor'dan Ümit Bozkurt'u 1 yıllığına renklerine bağlayarak gerçekleştirdi. Bir dönem Gençlerbirliği'nde forma giyen ve Ankara'ya geri döndüğü için çok mutlu olduğunu anlatan Ümit, "Ben katkı sağlayacağıma inanıyorum. Ancak Hacettepespor'un bana daha fazla katkısı olacak" dedi.

Davids tamam, Kluivert olmaz!
Süper Lig'in yeni ekibi Kocaelispor, Hollanda'nın efsane oyuncularından Edgar Davids'in transferini bitirmek üzere. Radyospor'a konuşan başkan Serhan Gürkan, prensipte anlaştıkları yıldız oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye gelmesini beklediklerini söyledi. Gürkan, "Davids %99 Kocaelispor forması giyecek. Kluivert ve İbrahim Üzülmez ise gündemimizde yok" dedi.

Ankara'nın rakibi Maastricht
Ankaraspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor. Arnhem kasabasında kamp yapan Başkent ekibinde teknik direktör Aykut Kocaman, dünkü antrenman öncesi futbolcularıyla konuşma yaparak 1-0 yenildikleri Maccabi Tel Aviv maçını değerlendirdi. Ankaraspor, ikinci hazırlık maçında bugün Maastricht takımıyla karşılaşacak.

Bursaspor, AEK önünde
Önümüzdeki sezon öncesi hazırlık kampını Avusturya'da devam ettiren Bursaspor'da, teknik patron Samet Aybaba futbolcularına bir gün izin verdi. Oyuncuların bir bölümü izin gününü otelde dinlenerek geçirirken, bir bölümü ise Salzburg şehrini gezdi. Bursaspor, yarın Yunanistan'ın AEK takımı ile bir hazırlık maçı oynayacak.