kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çok az insana güvenebiliyorum!

Daha dünyaya gelmeden dünya onu konuşuyordu. Kurt Cobain ve Courtney Love'un 15 yaşındaki kızları Frances Bean Cobain, artık spot ışıklarının altına çıkmaya hazır..
Kendini vurarak intihar eden Nirvana grubunun solisti Kurt Cobain ve Courtney Love'un kızları Frances Bean Cobain, babasını kaybettiğinde henüz iki yaşında bile değildi. Özellikle Amerikan basınının ilgi odağı haline gelen Frances Bean Cobain'e babasının ölümünden sonra annesi Courtney Love bakmaya başladı.

KARAMSAR BİRİYİM

Ancak uyuşturucuyla başı dertten bir türlü kurtulamayan Courtney Love, yaşamının çoğunu rehabilitasyon merkezlerinde geçirmeye başlayınca Frances Bean Cobain ile Kurt Cobain'in annesi Wendy O'Connor'a verildi. Courtney Love ise kızının velayet hakkını ancak o, 12 yaşındayken 2005 yılında geri alabildi. Harper's Bazaar dergisine konuşan genç kız, "Güvendiğim insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Gerçek dramın ne olduğuna dair farklı bir bakış açım var. Ne yazık ki çok karamsar bir yapım var" diyor. Henüz tam olarak ne olmak istediğine karar veremeyen Cobain, bir dönem fotoğrafçılığa ilgi duyduğunu söylüyor ve ekliyor: "Tek hayalim Rolling Stone dergisinde staj yapmak." (Harper's Bazaar)
Haberin fotoğrafları