kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Onlar kedimin ayağını koparttı'

Aliye ÇETİNKAYA SABAH
Kedileri için iki üvey kardeşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Fatma Yeşil, kardeşleri için, "Onlar kedimin ayağını koparttı" dedi..
Konya'da önceki gün 7 ve 8 yaşındaki iki üvey kardeşini önce böcek ilacı verip, ardından eşarp ve kemerle boğarak öldüren Fatma Yeşil (28), dün tutuklandı. Cani ruhlu abla, "Kedilerim iki gün önce 3 yavru dünyaya getirmişti. Yanlarına gittiğimde kedimin ön ayağının olmadığını görünce çok sinirlendim. Daha önce defalarca kedilerime zarar vermemeleri konusunda uyarmıştım ama beni dinlemediler" dedi. Olay sırasında evde bulunan öldürülen çocukların görme engelli annesi ise "Çocuklarımın cesedini dokunarak buldum" dedi.

GAZETECİLERİN YARDIMI
Fatma Yeşil, ifadesini alan savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme de cani ruhlu ablayı tutuklayarak cezaevine gönderdi. Talihsiz kardeşler ise otopsilerinin yapılmasının ardından dün toprağa verilmek üzere babaları tarafından alındı. Acılı baba, parası olmadığını söyleyince, cenaze işlemleri gazetecilerin yardımıyla yapıldı. Talihsiz kardeşler daha sonra yakınları tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu arada cinayetlere neden olan kediler ise Meram Tıp Fakültesi'nin bahçesine bırakıldı.
Haberin fotoğrafları