kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cihangir kolonisi Gümüşlük'e taşındı

Bodrum koyları medyatik hale gelince, Nejat İşler ve Vildan Atasever gibi Cihangirli genç oyuncular Gümüşlük'e yöneldi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cihangir kolonisi Gümüşlük'e taşındı
İstanbul'da medyatik isimlerin oturduğu ve eğlendiği semtlerden uzaklaşmak için Cihangir'i mesken tutan yeni nesil oyuncular, yaz tatilinde de kendilerine ayrı bir koloni oluşturdu. Türkiye'nin en popüler tatil merkezi Bodrum'un birçok koyunun medyatik hale gelmesi Cihangirlileri, Bodrum'un daha sakin yerlerinden Gümüşlük'e yönlendirdi. Nemsiz havası nedeniyle Bodrum'dan vazgeçemeyen sanatçılar Göltürkbükü gibi paparazzilerin üslendiği popüler koylar yerine Gümüşlük'te yoğunlaşmaya başladılar.

İŞLER'İN HAYALİ YARIM KALDI
Gümüşlük'te kendi evinde, arkadaşının evinde veya pansiyon ve otellerde kalan Cihangir'de oturan ünlülerin sayısı her geçen gün çoğalıyor. Nejat İşler'in başını çektiği Gümüşlük sakinlerinin arasında Uğur Polat, Talat Bulut, Erkan Can, Fikret Kuşkan, Vildan Atasever, Yavuz Özkan, Deniz Türkali gibi sinema ve televizyon dünyasının tanıdık isimleri bulunuyor. Bu isimlerin birçoğu her gün belirli mekânlarda toplanarak sohbet ediyor. Nejat İşler, Bodrum'da bu yaz oturmayı planladığı 200 bin dolarlık evinin tamamlanmaması nedeniyle sıkıntıya düştü. Gümüşlük'te aldığı evin sezonun ortasına rağmen bitmemesi nedeniyle canı sıkılan İşler, yine de tatilini Gümüşlük'te geçirmeye devam ediyor.