kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben hayatın içinde küçük bir noktayım

* Hakkınızda birçok şey yazılıyor ve bunların üzerinden size dair bir imaj yaratılmaya çalışılıyor. Kendi kişiliğinizi ve benliğinizi nasıl koruyorsunuz?
Ünlü olan Teoman benim için hiç önemli biri değil. Ben eskiden nasılsam öyleyim, çevrem de aynı. Yani etrafımda beni alkışlayan insanlar yok. Hepsi eski arkadaşlarım, onlarla müzikten de bahsetmiyoruz. Ünlülerde benim sık sık karşılaştığım bir şey var. Hayat onların etrafında dönüyormuş sanıyorlar. Hayat benim etrafımda dönmüyor, bunu biliyorum. Hayat dediğimiz koskoca bir şey var ve ben içerisinde küçücük bir noktayım.

ÇOCUKLARLA DA PAYLAŞIRIM
* Şarkılarınızdaki hikayeler aslında metropol insanlarının hikayeleri. Ama Türkiye'nin dört bir yanında sizi seven, dinleyen insanlar var.
Onlar tam anlamıyla bu hayatı yaşamıyor fakat artık dünya o kadar değişti ki... Türkiye açısından bahsedersek, artık köyün içerisinde bile metropolle ilişki kuracak hayatlar yaşanıyor. Metropol insanının hayatını anlatsam bile, insana dair paylaşabilecek, oldukça da çok insanın paylaşacağı bir şeyler yapmaya çalışıyorum. O yüzden Hakkari'de yaşayan 15 yaşındaki bir çocukla da paylaşacak bir şey bulabiliyorum.