kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Britney Spears, katıldığı parti boyunca içki bardaklarını masasından eksik etmedi. Babasının eşlik ettiği güzel yıldız, gergin tavırlarıyla dikkat çekti (üstte). Geçtiğimiz günlerde bir markette alışveriş yaparken görüntülenen Spears, marketten şişelerce bira ve viski aldı (üstte solda).

Britney yine içki içmeye başladı!

Kevin Federline'dan boşandıktan sonra alkolün esiri olan ve tedavi gören Britney Spears, yine içki içmeye başladı. Alkol sınırını iyice aşan Spears'ın cildinde yaralar oluştu!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Britney yine içki içmeye başladı!
Geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisine katılan Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears, parti sırasında içtiği içkilerle görenleri hayrete düşürdü. Los Angeles'ta düzenlenen partide hizmet eden garsonlardan birisi, "Britney gece boyunca içki içmek için çaba sarfetti. Hatta babası Jamie de onunla birlikteydi. Masaya konan içkileri mümkün olduğunca kızından uzak tutmaya çalıştı" diye konuştu. Parti sırasında çekilen fotoğraflarında bir hayli gergin olduğu görülen Spears, babasının kontrolü altında olduğu için gece boyunca rahat hareket edemedi.

ONU GIBSON TETİKLEDİ
Spears'a yakın kaynaklar, ünlü şarkıcının son aylarda yine eskisi gibi içki içmeye başladığını iddia ediyor. Geçtiğimiz aylarda çocuklarının velayet davaları sırasında mahkemenin alkol ve uyuşturucu testinden geçen Spears, davanın hemen ardından içki içmeye başladı. Hatta Spears'ın ünlü aktör Mel Gibson'la birlikte mayıs ayında çıktığı tatilde yeniden içkiye başladığı söyleniyor. Özel hayatında bir türlü istediği dengeyi kuramayan ve ilişkilerinde sürekli hayal kırıklığı yaşayan ünlü şarkıcının, teselliyi içkide bulduğu konuşulanlar arasında... Spears'ın bu durumu en çok eski eşi Kevin Federline ve annesi Lynn Spears'ı endişelendiriyor. Yakınları, genç şarkıcının yeniden bir kliniğe yatırılması görüşünü savunuyor.