kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Havuçlu kek

Şekerle yumurta 15 dakika çırpılır. Sıvıyağ, süt, tarçın, kakao ve havuç rendesi konur karıştırılır. Un ve kabartma tozu ilavesi ile yağlanmış kek kalıbına dökülür. 170 derece fırında 45-50 dakika pişirilir. İlk 20 dakika fırının kapağı hiç açılmaz.

Malzemeler 4 Kişilik
* 2 su bardağı havuç rendesi
* 1 su bardağı sıvıyağ
* 1/2 su bardağı süt
* 4 yumurta
* 3 su bardağı un
* 1 paket kabartma tozu
* 2 yemek kaşığı kakao
* 1 bardak ceviz
* 2 tatlı kaşığı tarçın