kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İyi flört etmenin 10 altın kuralı

Yeni Haber
Yedi yıllık ilişkisi süresince Brad Pitt'i hiç yalnız bırakmayan, erkek arkadaşı Vince Vaughn'la beraber olmak için onunla her yere giden Jennifer Aniston, artık her şeyi kendi istediği gibi yapıyor. Bir süredir şarkıcı John Mayer ile birlikte olan güzel yıldız, artık ilişkilerinde tüm ipleri kendi elinde tutuyor. Kendine güvenen bir kadın haline dönen Aniston, adeta Mayer'i peşinden koşturuyor. Bir arkadaşı, oyuncu için şunları söylüyor: "Yepyeni bir Jen var karşımızda. Yeni şeyler deniyor, kabuğundan çıktı, artık hayatını yaşıyor." Yakın çevresi Aniston'u son dönemdeki mutluluğunu kendine koyduğu 10 kurala bağlıyor. İşte OK dergisinin ortaya çıkardığı bu 10 altın kural...

* JENNİFER ANİSTON'UN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

1- Bırakın o size gelsin
Jen, John Mayer'in her gittiği yere peşinden gitmiyor. İlişki uzmanı Constance Hoffman, "Elinizin, mesaj atmak veya aramak için telefona gitmesini çok isteseniz de sakın aramayın!" diyor: "Sizi görmek istiyorsa mutlaka sizinle temasa geçecektir."

2- Yemek yiyin!
John'la yemeğe çıktığında bol bol yemek yiyor. Hoffman, "Erkekler keyifli olmanızı ve keyifle yemek yemenizi sever. Bir kızı romantik bir yemeğe çıkarıp, onun çatalıyla oynamasını seyretmenin hiç bir keyifli tarafı yoktur" diyor.

3- Vücudunuza güvenin
Jen küçücük bikinisiyle vücudunu John'a göstermekten hiç korkmuyor. Güzel yıldız bir röportajında, "Eğer kafa yapınız sağlamsa, kimse moralinizi bozamaz" demişti. Hoffman da onunla aynı fikirde: "Kendinizle barışık olun! Jen bunu saklamıyor ve açıkça sergiliyor. Artık kendi vücuduyla barışık olan güvenli bir kadın oldu."

4- Her zaman rahat olun
10 Mayıs'ta Marley& Me için Miami'deki Nikki Beach Coconut Grove'da verilen partide eski güzel yıldız sahneye fırladı ve hazırlıksız bir şekilde dans etti. Hoffman, "Birine aşık olmak insanın başını döndürür ve onu çok eğlenceli bir hale getirir" diye açıklıyor ve ekliyor: "Jen çok mutlu!"

5- Yeni başlayan bir ilişkiyi kendinize saklayın
Aylardır beraber olmalarına rağmen, Jen ve John ilişkilerini daha yeni yeni ortalarda yaşıyor. Jen, "Kimseye söylemeden birine aşık olmak zorunda kalmak gerçekten çok zor" demişti. Hoffman ise sessiz kalmakla çok akıllıca bir şey yaptığını düşünüyor ve "Jen ve John böyle davranarak çok iyi yaptılar" diyor.

6- En yakın arkadaşınızı emanet edebilin
Jen; John'un, en yakın arkadaşı olan köpeği Norman ile oynamasına izin veriyor. Eğer John, Norman tarafından onaylanırsa, sınıfı geçmiş olacak! Hoffman, "Hayatınızın içine sokarak ona güvendiğinizi gösterin. Jennifer John'a, hayatta en sevdiği varlık olan köpeğinin tasmasını verdi. İşte bu bir güven göstergesidir" diyor.

7- Dışarıda vakit geçirin
John Mayer'le beraber olmaya başladığından beri ev kuşu Jennifer Aniston bambaşka biri oldu ve gözde mekanlara giden bir kişiye dönüştü.

8- Sevgi gösterisinde bulunun
Miami'de John'la sarmaş dolaş olan ve hatta bir partide dans ederken John'u öpen Jen; "Dünyaya bir kere geliyoruz. Beraber olduğunuz insanla keyifli vakit geçirmeniz gerekiyor" diyor. Hoffman ise "Sevginizi açıkça göstermelisiniz" diye onaylıyor.

9- John'un eski kız arkadaşları
Jessica Simpson ve Minka Kelly'nin aksine Jennifer Aniston, ona fazla mesaj atmıyor ve aramıyor. John'a yakın bir kişi OK! dergisine; "Bütün hayatını John'un üzerine kurmuyor. Naz yapıyor ve hayatının düzenini bozmuyor" diyor ve ekliyor: "John da bunun farkında ve onunla beraber olmak için çok uğraşıyor. Demek ki Jen'in planı işe yarıyor!" Kolay elde edilen kadın olmayın

10- Yaş farkına kafanızı çok fazla takmayın
Genç bir kocası olan Demi Moore'dan bir tavsiye almış olmalı ki, Jen de kendisinden dokuz yaş küçük bir sevgili buldu. Hoffman OK!'e "Genç bir erkekle beraber olmaktan korkmayın" diyor: "Jennifer yaşın sadece bir rakam olduğunu biliyor ve o rakamın arkasındaki erkeği tanımaya çalışıyor."

GÜNAYDIN