kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maç iptal oluyordu

SÜLEYMAN GÜLTEKİN
İsviçre-Türkiye karşılaşmasının 38 ile 43. dakikaları arasındaki telsiz görüşmelerinde maçın tatil edilmesine karar verildi. Meteoroloji "Yağmur duracak" deyince devam edildi ..
Önceki akşam Türkiye'nin zaferiyle sonuçlanan İsviçre maçı, yağmur nedeniyle az daha tatil edilecekti. Karşılaşmanın başlamasıyla etkili olan yağmur, sahayı göle çevirirken, futbolcular bırakın top sürmeyi, yürürken bile zorlandı. Yağışın şiddetlenmesi üzerine maçın 38 ve 43. dakikaları arasında yoğun bir telsiz trafiği yaşandı. Yetkililer, gözlemciler, temsilciler arasında yapılan görüşmelerde yağmur ve zeminin durumu nedeniyle maçın tatil edilmesine karar verildi.

YAĞMUR DURUNCA...
Ancak meteoroloji, ikinci yarıda yağmurun duracağı yönünde bilgi verince devam edildi. Gerçekten de ikinci yarıda yağmur kesildi. İlk yarıda zeminden çok etkilenen millilerimiz 'futbol' oynayabilmeye başlayınca da müthiş galibiyet geldi. UEFA Sözcüsü William Gaillard da bu olasılıktan söz ederken, "Maç tatil edilseydi, bugün (dün) oynanırdı" ifadesini kullandı.