kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SAKAT SAKAT 90 DAKİKA! Portekiz maçında dizinden sakatlanan hiç idman yapmadan İsviçre karşılaşmasına çıkan Servet 90 dakika sahada canla başla mücadele etti. Ağrıları artan Servet yine yoğun bir tedaviye alındı.

Kahramanımız servet

FATİH DOĞAN - Basel
Hamit, İsviçre zaferinin perde arkasını araladı: "Diyebilirim ki bize en büyük gücü Servet veriyor. Onun acı içinde sakat sakat yüreğiyle oynaması bizi tetikledi. O bizim kahramanımız."..
Avrupa Şampiyonası ikinci maçında İsviçre'yi yenerek çeyrek final umutlarını son maça taşıyan Hamit Altıntop, Servet'in sahada olmasından takımın güç aldığını söyledi. Milli futbolcu, çok iyi ve kaliteli futbolculardan kurulu bir takım olduklarını belirterek, "Devreyi 1-0 yenik kapatmamıza rağmen, inancımızı yitirmedik, moralimizi bozmadık. Bu maçı kazanacak güce ve tekniğe sahiptik. Her şeyden önemlisi biz bir takımdık. Ama iyi bir takım. Diyebilirim ki, takıma en büyük gücü Servet veriyor. Onun sahada olması bize hem güven, hem de moral veriyor. Çünkü Servet yüreğiyle oynuyor. Sakat sakat oynuyor. Acı çekerek oynuyor. Her şeyini kazanmak için ortaya koyuyor. Bu da beni ve tüm takım arkadaşlarımı tetikliyor. Diyoruz ki o sakat ayağıyla böyle oynuyorsa bizim hayli hayli daha iyi mücadele etmemiz lazım. O bizim kahramanımız" diye konuştu.

"ARDA VE SEMİH BİZE GÜÇ KATTI"
Servet'in sakatlığı konusunda ise Hamit, "Şayet ciddi bir sakatlığı oluştuysa ve bu maçta ona rağmen oynamak istediyse kendi sağlığını ve kariyerini riske etmiş demektir" dedi. Terim'in bu maça Arda ve Semih'i almasının çok doğru bir karar olduğunu söyleyen Hamit, sözlerini şöyle bitirdi: "Arda'nın arkadan, Semih'in de önden yaptığı bindirmelerle rakibi çökerttik. Şimdi biz inanın ki bu moralle Çek maçından da iyi bir sonuç alarak, çeyrek finale takımımızı taşırız. İsviçre galibiyeti sonrası buna daha çok inanmaya başladık. Önemli olan güvendi; onu da kazandık."