kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Annelere armağan olsun

FATİH DOĞAN
Süper bir gol atarak galibiyeti getiren Arda, "Bu galibiyeti bizi seven, destekleyen ve dualarını esirgemeyen Türk halkına, özellikle de annelerimize hediye ediyoruz" dedi ..
Maçın kilit isimlerinden biri olan ve attığı nefis golle galibiyeti getiren Arda, "Bu başarıyı annelerimize armağan ediyoruz" dedi. Galatasaraylı futbolcu, "Çok mutluyum. Hem kazandığımız hem de bunda benim katkım olduğu için. Bana güvenenleri boşa çıkarmadım. Hayal gibi bir maçtı. Portekiz maçından sonra adeta yeniden doğduk. İsviçre'yi kendi evinde, kendi şampiyonasında devirmek büyük bir başarıdır" şeklinde konuştu.

'HEDEFE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ'
Saha ve zemin şartlarının çok ağır olduğunun altını da çizen Arda, "Bu ağır zeminde ve zor şartlarda mücadele etmek kolay değildi. Bu galibiyeti bizi seven, destekleyen ve dualarını esirgemeyen Türk halkına, özellikle de annelerimize hediye ediyoruz. İnşallah Pazar günü de güzel bir sonuçla sahadan ayrılarak hedefe doğru bir adım daha atarız. Çekler'i de yenip bu gruptan çıkmak istiyoruz. Bunu başaracağız" ifadesini kullandı.