kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Neslihan Demir anne oldu
TÜRK voleybolunun İspanya'daki başarılı temsilcisi Neslihan Demir anne oldu. Eşi Orkun Darnel ile İspanya'da bulunan Neslihan, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Neslihan ve Orkun çifti kızlarına Zeynep ismini verdi. CENGİZ TOKGÖZ

İlhan, Wimbledon'a gitti

TAÇ Spor formasıyla kariyerini sürdüren Türk tenisçi Marsel İlhan, Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılmak üzere İngiltere'ye gitti. Genç yıldızımız 16 Haziran'da ana tabloya çıkmak için mücadele etmeye başlayacak. 2007 yılına dünya sıralamasında 1400. sıradan başlayan İlhan, kısa sürede 25 uluslararası turnuvada, bin 174 puan toplayıp ATP'de ilk 400 giren ilk Türk sporcu oldu 226. sıraya kadar yükselip tarihi bir başarıya imza attı.

Kübalı 110 metrede rekor kırdı
KÜBALI atlet Dayron Robles 110 metre engellide 12.87 saniyeyle dünya rekoru kırdı. Çek Cumhuriyeti'nde yapılan "Golden Spike" yarışlarına katılan Robles, rekorun eski sahibi Çinli Liu Xiang'dan 0.01 saniye daha hızlı koşup rekorun yeni sahibi oldu. ABD'li Terrence Trammell 13.21 ile ikinci, Ukraynalı Sergey Demidyuk da 13.42 ile 3. oldu.

Anadolu'da transfer rüzgarı
ANADOLU kulüpleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Konya, Bursa'dan İsmail Güldüren, Denizli'den Fatih Egedik ve Sakarya'dan Ferdi Başoda'yı aldı. Ankaragücü eski Konyalı Eder Ceccon'a talip oldu. Antalya, kaleci Martinez'i imzaya bekliyor. Kayseri, Altaylı Eren'i transfer etti.

Polonyalı Ledwon intihar etti
AVUSTURYA 1. Ligi'nde Karntern'de oynayan Polonyalı futbolcu Adam Ledwon evinde ölü bulundu. 18 kez Polonya Milli formasını giyen 34 yaşındaki Ledwon'un intihar ettiği açıklandı. Ledwon, Leverkusen ve Sturm Graz'da da forma giymişti.

Hilton tenisle buluşturuyor
HİLTON İstanbul tarafından düzenlenen "Hilton Geleneksel Eşler Tenis Turnuvası" yarın 10:00'da başlıyor. Coca Cola, Hayat Su'nun sponsorluğu ve Joy FM'in katkılarıyla gerçekleşecek turnuva, pazar akşamı yapılacak ödül töreni ile sona erecek.