kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hipnoz edebilmek için kendini çarka bağlattı

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Yeni klibi için pembe saçlarını turuncuya boyatıp, kamera karşısına geçen Hande Yener, çekimde hayli zorlandı. Hipnoz etkisi yaratmak için çarka bağlanarak döndürülen şarkıcı, çekimi durdurup su istedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hipnoz edebilmek için kendini çarka bağlattı
Hande Yener, yeni albümünün ilk klibini 'Hipnoz' adlı şarkısına klip çekti. Önceki gün Büyük Londra Oteli'nde yapılan çekimlerde, çarka bağlı döndürülen Yener zor anlar yaşadı. Turuncu saçlarıyla dikkat çeken ve "Şarkılarımla herkesi hipnoz edeceğim" diye iddialı konuşan ünlü şarkıcı, çarkta dönüp dururken zorlanınca set ekibinden su isteyerek, çekime ara verdi.

AŞK BENİ HİPNOZ ETTİ
"Daha önce hiç hipnotize olmadım ama nasıl olduğunu hep merak etmişimdir" diyen Yener, "Bu albümü hazırlarken son 6 ayı hatırlamıyor gibiyim. Sözleri yazarken hipnoz olmuşum. Yazdığım hikayeler ve aşk beni hipnoz etti. Aslında ben hep hipnozdayım. Ben de şarkılarımla herkesi hipnoz edeceğim" şeklinde konuştu.

İKİ FARKLI KADIN VAR
Yener, saçlarını turuncuya çevirme nedenini de "Klibin tarzına uyması için" diye açıkladı. Yeni görüntüsünden memnun olduğunu belirten ünlü şarkıcı, kliple ilgili şunları söyledi: "Yönetmenliğini Kemal Doğulu'nun yaptığı klipte; hem aşka hipnoz olmuş, hem de iyileşmeye çalışan iki ayrı kadın var. Depresif yanları var ama ikisi de bir şekilde iyi olmaya çalışıyor. Eğlenceli ve uç bir çalışma oldu. İlk kez gece çekimleri olduğu için beni de heyecanlandırdı."
Haberin fotoğrafları