kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Serdar Ortaç sendromu

Her gece sabahlara kadar gezip tozan, sevgilisinin hangi güzel kız olduğunu bir türlü kestiremediğimiz bir arkadaşımız şöyle demişti: "Sabaha karşı eve geldim, yatağıma oturdum ve hüngür hüngür ağlamaya başladım." "Niye çok mu yalnızsın?" demiştik... "Hayır yalnız değilim ama çok kirlendim" diye yanıt vermiş, hepimizi kahkahalara boğmuştu. Serdar Ortaç'ın Sema Denker'e verdiği röportajı okurken, yine o itiraftaki sözleri hatırladım. O da benzer şeyler söylemiş çünkü... O da çok kalabalık yaşayıp, kendini yalnız hissedenlerden... Aradığı insanı bir türlü bulamayanlardan... Erkeklerin bu konudaki ortak paydası şu: "Beni anlayabilecek, beni taşıyabilecek, beni yanında tutabilecek bir kadın yok."

İDEAL SEVGİLİ
Serdar'ın yeni nesil kızlarla ilgili muhteşem tespitleri var. "Yeni nesil kızlar aşırı rahat ve doyumsuz" demiş... Kendisinde içinde bulunduğu alemlere akan kızları ise "Geceleri giydikleri seksi değil, sekse davet elbisesi" diyerek çok güzel betimlemiş. (Ah bilseniz ne kadar çoklar, orada, burada ve her yerde!) Serdar'ın açıklamalarından 'ideal sevgili' tanımını bulup çıkarmaya çalıştım. Birincisi; sevgilini asla daraltmayacaksın. Mesajlarla bunaltmayacaksın. Kovalayan değil, kaçan olacaksın. Bir duruş sergileyeceksin. Aşka çok takılmayacaksın, 'niye beni aramadı?' diyerek kendini heba etmeyeceksin. Seksi kıyafetler giymeyeceksin. Peki ya erkekler nasıl olmalı? Haydi gelin siz de erkeklere karşı bir 'olması gerekenler' listesi oluşturun... Mesajlarınızı bekliyorum...

ŞARKISI SÜPER
Serdar'ın yeni albümü 'Nefes'i sonuna kadar dinlemek için sahiden nefes gerek insana. Çünkü 16 şarkı var albümde... Büyük emek... Ben ilk 3'te takıldım, daha ileri gidemiyorum. 'Dansöz'den sonra acaba yeni şarkılarında nasıl bir slogan olacak diye düşünürken daha ilk şarkıda yanıtı buldum: "Hayat beni neden yoruyorsun!" diyor. Buyrun size bu yazın sloganı ve slogan şarkısı. Bu arada 'Heyecan' şarkısında Hadise ile yaptığı düeti de atlamamak gerek.