kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yine 'iğneli sapık' dehşeti

Deniz DERİN / SABAH
Eyüp'te 4 yaşındaki çocuktan sonra bu kez zekâ özürlü 18 yaşındaki bir genç, iğne ile bayıltılıp tecavüz edilmiş halde bulundu..
İstanbul'da Eyüp Sultan Camisi'nin avlusundan geçtiğimiz hafta annesinin yanında kaybolan 4 yaşındaki E.S.U., olaydan 5 saat sonra polis merkezinden ailesi tarafından alınmıştı. Vakıf Gureba Hastanesi'ne ye götürülen küçük çocuğun kalçasında 5-6 adet iğne izi ve etinin içinde kırılmış bir iğne ucuna rastlanmıştı. Doktorlar küçük çocuğun üzerinde yaptığı incelemede, tecavüz belirtilerine rastlamıştı.

BAYGIN BULUNDU
Bir hafta geçtikten sonra Eyüp'te yine benzer bir olay yaşandı. Eyüp Mezarlığı'nda baygın bulunan 18 yaşındaki zekâ özürlü Ü.R., Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanede doktorlar tarafından incelenen Ü.R.'nin kalçasında iğne izlerine rastlanınca, doktorlar şüphelenerek inceleme başlattı.

KIRIK İĞNE UCU
Daha önce küçük E.S.U.'yu da muayene eden Prof. Dr. Hakan Gürbüz, 18 yaşındaki gencin kalçasında kırık bir iğne ucu buldu. Doktorlar, cuma günü hastaneye gelen Ü.R.'de yaptıkları fiziki kontrollerde tecavüz bulgularına rastladı. Doktorlar Ü.R. ile yaptıkları konuşmalarda, iğneyi batıran kişinin kendisini "doktor" olarak tanıttığını öğrendi. Ü.R. doktorlara "Mezarlıkta bana iğne yaptı" dedi.