kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gürkan Kasapoğlu

Alkollü sürücü dehşeti

Tolga TEKİN SABAH
İzmir'de jandarmadan kaçan alkollü sürücü aşırı hız sonucu karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada kamyonet şoförü ve eşi yaşamını yitirdi..
İzmir'in Seferihisar ilçesinde jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücü aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce orta refüjdeki trafik lambalarına ardından da karşı yönden gelen kamyonete çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü ve eşi olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza, Seferihisar ilçesi Güzelbahçe kavşağında dün sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Seferihisar ilçesinde uygulama yapan jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan Gürkan Kasapoğlu (22) yönetimindeki otomobille kaçmaya çalıştı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI
Jandarmanın takibinden kurtulmak isteyen Kasapoğlu, gözden kaybolmak için otobana girmek istedi. Bu sırada aşırı hız sonucunda virajı alamayarak, orta refüjdeki trafik lambalarına çarpan otomobil ardından da karşı yönden gelen Kadri Ergün'ün (58) kullandığı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonetin kasası yerinden koparken, içerisinde bulunan ve tarlaya gittikleri öğrenilen Kadri Ergün ve eşi Hüsniye Ergün (55) olay yerinde yaşamını yitirdi.

BURUNLARI KANAMADI
Jandarma ekiplerinden kaçan otomobilin içindeki 5 kişi kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Olaydan sonra kaçmaya çalışan sürücü Gürkan Kasapoğlu (22), Ahmet Çatalkaya (22), Salih Sesligan (22), Soner Akgüngör (22) ve Demircan Ceylangöz (23) olay yerinin yakınındaki polis ekipleri tarafından yakalandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı, gözaltındaki 5 kişinin sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

EHLİYETİNE EL KONMUŞ
İçinden çok sayıda bira şişesi çıkan otomobilin sürücüsü Gürkan Kasapoğlu'nun 2.90 promil alkollü olduğu belirlendi. Kasapoğlu'nun 10 gün önce de araç kullanırken alkollü yakalandığı için ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.