kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yatağa bağlı yaşayan Hasan Yağmur’a annesi bakıyor. Hiçbir sosyal güvencesi olmayan talihsiz genç, tedavisini ise yeşil kartla yaptırıyor.

Tek isteği yeniden yürümek

Hayati ARIGAN İSTANBUL-SABAH
Yol verme kavgası sonucu maganda kurşunuyla felç kalan 26 yaşındaki genci, sözlüsü de terk etti..
İstanbul'un trafik keşmekeşi içinde yol verme yüzünden çıkan tartışma ve sonrasında meydana gelen kavgada isabet eden bir kurşunla felç olan 26 yaşındaki Hasan Yağmur, yeniden yürüyebilme hayali ile yaşama tutunmaya çalışıyor. Oto elektrik tamircisi Hasan Yağmur (26), 17 Nisan 2007'de Okmeydanı'nda eski çalıştığı işyerine gidip 4 arkadaşı ile bir minibüse binerek yola çıktı. Trafiğin tıkalı olduğunu gören gençler minibüsle geri giderek diğer yola çıkmak istedi. Bu sırada arkalarında bulunan aracın sürücüsü Abdurrahman Can ile yol isteme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Olay kavgaya dönüşmeden biterken, iki taraf da yoluna devam etti. Ancak 5 arkadaşın yolu Sütlüce'de 3 araç tarafından kesildi. Tartışmanın ardından çıkan kavgada, Abdurrahman Can'ın kardeşi Ramazan Can silahıyla iki el ateş etti. Yağmur'un beline isabet eden kurşun omuriliğine çarpıp felç kalmasına neden oldu. Halen devam eden davada Ramazan Can hakkında 5 yıldan 8 yıla kadar hapis isteniyor.

'BU NASIL İNSANLIK'
Felç kaldıktan sonra sözlüsünün de kendisini terk ettiğini belirten Yağmur, "Bu nasıl insanlıktır. Tek hayalim evimin kapısının önüne bir kez daha yürüyerek çıkabilmek" ifadesini kullandı.