kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sado mazo grup sekse Türk bakışı

DIŞ HABERLER
Sado mazoşist seks partilerine katılan FIA başkanı Mosley, güvenoyu aldı. Lehte oy veren Mümtaz Tahincioğlu karar için, "Demokrasi için iyi" dedi..
Sado mazoşist ve Nazi temalı grup seks partileri düzenlediği ortaya çıkınca başkanlığını yaptığı Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu'ndan (FIA) istifası için baskı yapılan Max Mosley, Fransa'nın başkenti Paris'teki merkez binasında yapılan oylamada güven oyu aldı ve görevinde kaldı. Federasyon'un genel konseyinde 169 delegenin katılımıyla yapılan oylamada Mosley'e 103 güvenoyu çıktı. 55 delege istifa isterken 4 oy geçersiz sayıldı, 7 üye de oylamaya katılmadı. Sado mazoşist seks tutkunu Mosley'in lehine oy kullananlardan delegelerden biri de, Türkiye Motor Sporları Federasyonu başkanı Mümtaz Tahincioğlu oldu. Tahincioğlu oylamadan çıkan sonuç için İngiliz Guardian gazetesine ilginç bir yorumda bulundu: "Bu demokrasi için çok iyi..."

AJAN EŞİ DE KARIŞTI
Paraguay Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı ise, "Biz bu federasyonu saygın bir kurum haline getiren başarılı bir başkanın lehine oy kullandık" yorumunda bulundu. Seks skandalı ilk kez İngiliz News Of The World gazetesinin haberiyle ve yayımladığı fotoğraflarla ortaya çıkmıştı. Seks partisine katılanlardan birinin İngiliz istihbarat servisi MI5'e mensup bir ajanın eşi olduğu da ortaya çıkmıştı.
Haberin fotoğrafları