kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
F.Bahçe, Blackburn Rovers'ta oynayan R.Santa Cruz'la da ilgileniyor.

3 yabancı santrfor ile görüşüyoruz

Aziz Yıldırım, şu anda transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 3 yabancı santrfor ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Bunlardan ikisinin adının basında hiç çıkmadığını vurgulayan başkan, "Bunlardan bir tanesini mutlaka kadromuza katmaya çalışacağız. Şu anda Appiah ile FIFA'da olan bir davamız var. Onun gitmesiyle boşalacak yabancı hakkımızı santrfordan yana kullanacağız" dedi.

BİR YERLİ DAHA
Kadroda Kezman'ın kaldığını varsayarak, "Bu durumda yeni gelecek yabancı santrforla birlikte 4 forvetimiz olacak. Bir tane daha yerli alabiliriz" diye konuştu. Başkan, Kezman'ın takasta kesinlikle kullanılmayacağını söylerken, "Ben hiçbir oyuncumu takasta kullanmam. F.Bahçe'nin oyuncusu değerlidir. Ancak üstüne para almamız lazım" dedi.

ÜÇLÜ OLMAZSA...
Sevilla'nın golcüsü Kanoute ile ilgilenip ilgilenmedikleri sorusuna kesin bir dille "Hayır" demeyen Yıldırım, "Görüştüğümüz üç oyuncudan birisi olmazsa elbette başka alternatifler üzerinde dururuz" yanıtını verdi. Yıldırım ayrıca defansın sağ ve sol kanatları ile stopere birer takviye yapmak istediklerini belirtti. Başkan geçen sezonki Şampiyonlar Ligi macerasını anlatırken de, "Bizim defansımız Sevilla'da olsa şampiyon olurlardı; onların forveti de bizde olsa biz şampiyon olurduk" yorumunu yaptı. niyor.