kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sevil Seyhan

Balayında intihara inandıramadı, ağladı

Hemşire eşini Hilton Oteli'nin balkonundan atarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Işın İşsever, ifadesinde yataktaki kan lekesini açıklayamadı..
İstanbul Hilton Oteli'ndeki balayında 24 yaşındaki eşi Sevil Seyhan'ı 7'nci kattan atarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Işın İşsever (44), İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi.

'SORUNUMUZ YOKTU'
Oteldeki ikinci günlerinde önce eşi ile ağabeyine gittiklerini burada 3-4 kadeh şarap içtiğini, dönüşte işkembeciye uğradıklarını anlatan İşsever, "Sevil burada sarımsak kokusundan rahatsız oldu. 01.00 sıralarında otele döndük" dedi. Eşi Sevil'in alkol ve işkembe olayı nedeniyle moralinin bozuk olduğunu ifade eden İşsever, bir ara eşinin elini 'çekil git' diyerek savurması sonucu elindeki bardağın kırıldığını ifade etti. Daha sonra uyuduğunu söyleyen İşsever, gözyaşları içinde şöyle konuştu: "Öksürmesiyle uyandım. 'Seni de istemiyorum, bu dünyayı da' diyerek balkondan kendini aşağı attı. Üç günlük eşimdi. Neden insanlar bir sorunumuz olmadığına inanmıyor anlamıyorum."

'MÜŞFİK BİR BABA'
İşsever yataktaki kan lekesi için de "Aylardır bunu düşünüyorum. Belki kırık cam parçalarına basmıştır" diye konuştu. Duruşmada tanık olarak dinlenen genç kızın babası Niyazi Seyhan "Kızımı zorla kaçırdı" derken, İşsever'in eski eşi ise "Müşfik yapıda, iyi bir baba" ifadesini kullandı. Mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Haberin fotoğrafları