kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lafoloji

* "Hayatımla beyazperdeye yansıttığım arasında asla doğrudan bir bağ olmamıştır. Mutsuz olduğumda komediler; çok keyifli olduğumda cinayet öyküleri yazmışımdır."
-Woody Allen

* "Kibariye'yle Malezya'ya gitmiştik. Hanımların yalnız gözleri gözüküyor, bense tam tersine yarı çıplağım; mini şort ve askılı bluzlayım. Beni alıp tecrite gönderdiler."
-Bülent Ersoy

* "Mütevazılığımı korurum ama bu anlamda kendimin ne olduğunu da bilirim. Yıllardır bu piyasada sahnenin hem tozunu yuttum hem de tozunu attırdım. Şarkım tutmasa dahi gemimi yürütürüm, şarkı endeksli değilim."
-Funda Arar

* "Halil'in aşkı alkışlanmaya değer. Olumsuzluklara karşı bu kadar savaşan başka bir erkek var mı bilmiyorum. Varsa heykeli dikilmeli."
-'Menekşe ve Halil' dizisinin Menekşe'si Sedef Avcı

* "Müziğin bedava olması Marksist bir devrim. Zaten benim elime de müzikten para geçmiyor. Millet benden çalıyor, ben de başkasının şarkılarını bedava indiriyorum!"
-Mazhar Alanson

* "Vurulduktan sonra 'Benim de bir hayatım var' demeye başladım. Kendimi çok fazla ihmal etmişim. Artık kim ne demiş, ne yapmış hiçbir şey umrumda değil. Hemen evlenip, bir-iki yıl sonra da çocuk yapacağım."
-Özcan Deniz
Haberin fotoğrafları