kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben Pınar Eliçe'yim eşimin aldatmasını yok sayamazdım!

ESİN ÖVET
Eşi Çetin Çapan'dan aldatıldığı için boşanan Pınar Eliçe: Aldatıldım çünkü çok güçlüyüm. Dayağı hazmederdim ama aldatılmayı asla kaldıramazdım!..
Yedi yıl önce büyük bir aşk yaşayarak evlendiği Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'dan ani bir kararla boşanan Pınar Eliçe, sahnelere geri döndü. 5.5 yaşında bir kızı ve 4 yaşında bir oğlu olan ünlü şarkıcı, müziğe dönerken, çocuklarından izin aldığını söyledi. Eski eşinin kendisine kaba kuvvet uygulamadığını belirten Pınar Eliçe, yaşadığı acının derinliğini "Kaba kuvvetin acısı unutulur ama gönül yarası unutulmaz" diyerek dile getirdi. Eliçe, kadınlara eşlerinin onları aldattığını nasıl anlayabileceklerine dair tüyolar verdi...

EV KADINLIĞI ÇOK ZOR!
* Yeniden müziğe dönmek sizi korkutuyor mu?
7 yıl uzun bir süre. Elbette ki korkularım oldu. Bildiğim birçok şeyi unuttuğumu zannettim. Evliliğimde yaşadıklarımdan sonra dönüş kararı aldım. Ben Pınar Eliçe'yim; bunu daha fazla yok sayamazdım!

* Neden işinizi bıraktınız?
Bu, benim tercihimdi. Ben baskıyla bir şey yapmam! Nerede, ne zaman, ne yapacağımı bilirim. 7 yıl önce bir evlilik kararı aldım ve işimi bıraktım. Çok radikal bir karardı ama benim için doğruydu. Ben evliliğimi evlilik yapmış olmak için yapmadım. Gerçekten ciddi bir evlilikti. İki çocuk dünyaya getirdim. Evliliğimin hakkını verdim.

* Tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isimken, mesleğinizi bırakmak zor olmadı mı?
Ben hiçbir zaman şöhretin esiri olmadım. Evliliğimde alışverişimi kendim yapıyordum. İnsanlar beni gördüklerinde yadırgıyorlardı. Evde tuvaletleri bile ben temizlerdim. Ev kadınlığı çok zor. "Keşke bir işim olsaydı, sabah çıkıp akşam eve gelseydim" dediğim anlar oldu.

* İşinizden vazgeçmenize değecek kadar büyük bir aşk mıydı eski eşinizle yaşadığınız?
Kolay aşık olan bir kadın değilim aslında. Nasıl verdim bu kararı, bilmiyorum. Hayatımda ilk ve son kez aşık oldum. Bir daha da olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Bundan sonra hayatıma biri girerse, öncelikle Pınar Eliçe gerçeğini hazmetmesi gerekecek. Bu benim kimliğim. Erkeklere karşı güvensiz ve kırılganım. Emek verdiğim, gözbebeğim gibi baktığım değerler bir sabah yok oldu. Bu bir kadın için; hele de aşk için hayatında radikal kararlar alan bir kadın için gerçekten çok zor. Bunu toplumda birçok kadın yaşıyor.

GÜDÜMLÜ OLAMAZDIM
* Aldatılmalarına rağmen, evli kalan kadınlar da var...
Susabilmek de bir başarı, bir profesyonellik. Ben susamadım, susamazdım. Bir şeyler yıpranmıştı, kişiliğimi kaybetmeye başlamıştım. Nasıl susabilirdim ki? Susmak çözüm değil. Bir kere affettiniz mi, hep affetmek zorundasınız. Hep vermeye başlıyorsunuz. O yüzden ne affedeceksin, ne de vereceksin. Erkekler güçlü kadından hoşlanmıyor. Kendi kurallarını koyan kadınları istemiyor. Güdümlü kadın tercih ettikleri için ben tercih edilmeyeceğim ama bu hiç umurumda değil.