kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da İbo'yu dinlemeye gelenler arasındaydı Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da İbo'yu dinlemeye gelenler arasındaydı

Meğerse Artemis bir tapınakmış!

Özlem AVCI - MAGAZİN
Müziğin imparatoru İbrahim Tatlıses, önceki gün Kıbrıs Bafra'daki Kaya Artemis Resort& Casino'da sahneye çıktı. Tatlıses, konser sırasında "Ben Kaya ile Artemis'i iki ortak şirket zannediyordum. Buraya gelince söylediler meğerse Artemis tapınakmış. Zaten benim coğrafyam pek kuvvetli değil" diyerek herkesi güldürdü.

URFA KÜSTÜ!
Son genel seçimlerde Urfa'dan bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan, daha sonra sürpriz bir şekilde Genç Parti'den İstanbul adayı olan Tatlıses, 'Urfa Sana Küsmüş' adlı şarkıyı seslendirdikten sonra "Urfalılar'ı durup durup dururken seçim sırasında yarı yolda bıraktım. Urfalılar bana küstü" diyerek özeleştiri yaptı.

NEZ HOSTESMİŞ!
Konser sırasında şarkıcı Nez'in 1997 yılında İbrahim Tatlıses'in özel uçağında hosteslik yaptığı da ortaya çıktı. Sahnede konuşurken bu iddiayı da doğrulayan Tatlıses, "O dönemde kendisini tanımıyordum. Sonradan söylediler. Allah gözlerimi kör etmiş... Gerçi hostes demeyelim hizmetçi gibi... Yardımcım diyelim" dedi.
Haberin fotoğrafları