kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kimi ABD'ye gidecek kimi Çeşme'ye inecek

Yaza yaklaştığımız şu günlerde ünlülerin tatil programları da belli oldu. Demet Akalın, 'işlerinden fırsat bulursa' Maldivler'e gidecek. Çağla Şikel ise 'her sene olduğu gibi' bu yaz da Bodrum'da dinlenecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kimi ABD'ye gidecek kimi Çeşme'ye inecek
* ÇAĞLA ŞİKEL (BODRUM): "Tam bir Bodrum aşığıyım ve bu yıl da tatilimi orada geçireceğim. Göltürkbükü'nde yazlığımız var. Güneşlenmek, denize girmek, tenis oynamak ve kitap okumak tatilimin vazgeçilmezleridir. Ayrıca tatilde kafamı dinleyebileceğim huzurlu bir ortamda olmak isterim. Bodrum tüm bu isteklerime fazlasıyla hitap ediyor."

* ZİYA KÜRKÜT (DİDİM): "BU yılki tatilimiz de Didim'de geçecek. Orada çok sevdiğimiz dostlarımızın yazlığı var. Eşim, kızım ve ben oraya gidiyoruz. İki, üç hafta kadar kalıyoruz. Sakin, dinlenmeye yönelik, huzurlu bir tatil sevdiğimiz için Didim bize iyi geliyor."

* MİRKELAM (ÇEŞME): "Bu yaz da her yaz yaptığım gibi Çeşme ve Bodrum'a gitmeyi planlıyorum. Tatilime önce yalnız başlayacağım, sonra arkadaşlarım katılacak. Bodrum ve Çeşme'yi evim gibi gördüğüm yerler olduğu için tercih ediyorum. Sakin bir insan olduğum için biraz hareketli tatillerden hoşlanıyorum."

* EMRE KINAY (ANTALYA): "Her yaz olduğu gibi bu yaz da ailemle birlikte Antalya'daki Adrasan'a gideceğiz. Orası bizim için çok özel bir yer, balayında da gitmiştik. Şehir hayatının karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir tatil geçirebiliyoruz. Orada kızım Duru da çok mutlu. İstediği gibi özgürce hareket edip, oyun oynayabiliyor."

* PAMELA SPENCE (FETHİYE): "Bu yaz Fethiye ve Bodrum'a gitmek istiyorum. Erkek arkadaşım ve yakın dostlarımla tatil yapacağım. Saatlerce güneşlenmek hiç bana göre olmadığı için bol bol spor yapacağım. Dinlenmek benim için çok önemli çünkü o zaman sağlıklı projeler çıkarabiliyorum."

* SELMA ERGEÇ (KAŞ):
"Çok yoğun bir çalışma tempom olduğu için düzenli tatil yapamıyorum ama bu yaz çekimlerden fırsat buldukça Kaş'a gideceğim. Denizi ve dalmayı çok seviyorum, sakin bir tatil planlıyorum. Şezlonga uzanıp kitap okumak, güneşlenmek istiyorum."
Haberin fotoğrafları