kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Bodrum sezonu Eda'sız açıldı!

Birkaç günlük tatil fırsatını bile değerlendiren İstanbul'un elitleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı pazartesiye denk gelip, salı da okullar tatil olunca, daha cumadan havalimanına akın etti. Güney'i özlemiş olmalılar ki, bu kez yurtdışını değil; Fethiye, Göcek ve Bodrum'u tercih ettiler. Fethiye Hillside Club'ta kamp kuran, teknelerini Göcek'e demirleyen, Bodrum'daki lüks otellere ya da evlerine yerleşen elitler, yaz sezonunu da açmış oldular. Bu tatilde de yine en büyük ilgiyi gören yer Bodrum'du. Fakat Bodrum, bu bayram öksüz kaldı! Çünkü adı, adeta Bodrum'la bütünleşen Eda Taşpınar yoktu. Herkes birbirine "Eda'yı gördün mü?" deyip duruyordu. Açıkçası ben de çok merak ettim, acaba Eda'nın başına kötü bir şey mi geldi!!! Neyse, işte Bodrum'dan Eda'sız tatil manzaraları...

* Geçen yıl o meşhur şezlongundan bir an olsun kalkmayan Eda Taşpınar, bu yıl Bodrum'u öksüz bıraktı!!!

* Yaz sezonunu Bodrum'da açan Selma Türkeş, köpeği ile bol bol yürüyüş yaptı.

* Halkla ilişkiler uzmanı Senem Çapa ile annesi Melek Boz da tatil için rotalarını Bodrum'a çevirenler arasıdaydı. Ana-kız güneşin ve denizin tadını doyasıya çıkardı.

* Can Yücaoğlu ile 25 Mayıs'ta, 1001 Direk Sarnıcı'nda nikah masasına oturacak olan Gamze Dinçkök, düğün hazırlıklarının yorgunluğunu atmak için annesi Ayşegül Dinçkök'le Bodrum'da tatil yaptı.

* Ayşe Ege, Melis Murathanoğlu ve Özdem Gürsel arkadaşlarının teknesiyle açılıp denize açıkta girmeyi tercih ettiler. Ancak ne yazık ki objektiflerden kaçmayı başaramadılar!!!

* Tam bir yıldır flört eden 49 yaşındaki Çiğdem Kayalı ile kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Uğur Güven Bodrum'u tercih edenler arasındaydı. Maça Kızı'nda güneşlenen çift, çevrelerine aldırmadan samimi görüntüler verdi!!!

* Geçtiğimiz aylarda ikinci kızını kucağına alan Nazlı Öztarhan, doğum kilolarından hâlâ kurtulamadığı için, sere serpe güneşlenmek yerine, gölgede oturmayı tercih etti.

* Panda Dondurmaları'nın sahibi Vedat Bahar ile mutlu bir ilişkisi olan Meltem Tahrancı, kankası Şebnem Işık ile Maça Kızı'nda güneşlendi.

* Hotel Les Ottomans'ın sahibesi Ahu Aysal da Bodrum sezonunu açanlardan. Gündoğan'daki evinde Ece Şirin'le birlikte tatil yapan Aysal, evinin iskelesinde güneşlenmeyi tercih etti.