kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Başbakan bir kaç gün dinlenecek

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, gözünde ''iltihabi'' bir durumun olduğu, doktorların bir kaç gün istirahat önerdiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, bugünkü programlarını iptal eden Başbakan Erdoğan'ın, gözünde ''bulaşıcı iltihabi'' bir durumun olduğu belirlendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gözündeki sağlık sorunu nedeniyle yarın da evinde istirahat edecek.

Erdoğan, günü evinde dinlenerek geçirdi.

Gözünde iltihabi durum nedeniyle doktorların bir kaç gün istirahat önerdiği Erdoğan, yarın da evinde dinlenecek.

Başbakan Erdoğan, doktorların, gözündeki sağlık sorunu nedeniyle istirahat etmesi yönündeki tavsiyesine uyarak, gün boyu evinden çıkmadı.

Rahatsızlığı nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine de katılmayan Erdoğan'ın, Subayevleri semtindeki konutuna asılan büyük boy Türk bayrağı dikkati çekti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN HASTANEDE KONTROLDEN GEÇTİ

Gözünden rahatsız olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel MESA Hastanesi'nde kontrolden geçti.

Sivil plakalı bir araçla hastaneye gelen Erdoğan, burada kontrolden geçtikten sonra hastanenin arkasında bulunan acil servis kapısından çıkarak hastaneden ayrıldı. Erdoğan'a sivil koruma ekipleri de eşlik etti.

Hastanede yaklaşık 40 dakika kalan Başbakan Erdoğan, ardından Subayevleri'ndeki konutuna geçti.

HALKLA İLİŞKİLER AÇISINDAN KIZARIK GÖZLE KİŞİLERİN KARŞISINA ÇIKMAK DOĞRU DEĞİL

Öte yandan, Başbakan'ın gözüne toz, toprak gibi yabancı cisimlerin de girerek rahatsız etmiş olabileceğini bildiren Prof. Dr. Hasıripi, böyle durumlarda ise hafif bir bandajla korunabileceğini ve dinlendirilmesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Hasıripi, "Gözlerde kızarıklık, üveit veya iltihaplı bir durum da söz konusu olabilir; ancak böyle durumlarda halka ilişkiler açısından da kişilerin karşısına çıkmak doğru olmaz" dedi.