kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bahçeli'ye 19 yıl önce Türkeş'in aynı şenlikte çekilmiş fotoğrafı hediye edildi.

Bahçeli yerel seçim startını Mersin'de verdi

Uğur BECERİKLİ / MERSİN
Seçmenden oy isteyen MHP lideri, "Yerel seçimlerde tüm belediyeleri alacaksınız" dedi..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmalarını Mersin Erdemli Türkmen Şenliği'nde başlattı. Hem iktidarı hem ana muhalefeti eleştiren Bahçeli, siyasi parti kapatılmasına karşı olduklarını tekrarlarken, "Hiçbir nema beklentimiz yok" dedi. Bahçeli konuşmasında şu mesajları verdi:

* YEREL SEÇİMLER: Sizden yaklaşan yerel seçimde daha fazla destek vermenizi istiyorum. Başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ne kadar belediye varsa alayını alacaksınız.

* HÜKÜMETE TEPKİ: İktidar için yolun sonuna gelinmiştir. Bu iktidarı AB sevdalıları da, açılmış kapatma davasının mağduriyet istismarı da kurtaramayacak. MHP, bu Fetret Dönemi'ni yaşatanlardan hesap soracaktır. Meclis'te MHP'nin temsil ediliyor oluşu bu kısır siyasetin gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.

* KAPATMA DAVASI: Ülkemize verdiği büyük zarara rağmen AKP'nin siyaset dışı yollarla siyasetin dışına itilmesine karşı durduk. Bireysel sorumluluğu getiren bir öneri sunduk. Bizim için en hayati konu milli meselelerde oy kaygısı gözetmeden göstereceğimiz kararlılıktır. Hiçbir meselenin çözümünden fırsat, nema, fayda bekleme anlayışı içine girmeyiz. MHP'nin tarihinde böyle alçakça bir leke yoktur.