kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ŞEHİT ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ Erdoğan şehit er Savaş Kubaş'ın annesinin elini öptü ve oğlunun adının okula verildiğini belirten sertifikayı verdi.

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunlar kaymak takımı

Cengiz UYSAL / ESKİŞEHİR - Rıdvan UYSAL / SABAH
Başbakan, vatandaşın istediği eczaneden ilaç alma kolaylığına CHP'nin karşı çıktığını belirterek, "Kaymak takımını savunuyorlar" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye: Bunlar kaymak takımı
Başbakan Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim törenindeki konuşmasında, müteahhitlerin TOKİ'ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi ve "TOKİ olmasaydı, mortgage krizi bizi de aynen vururdu. Eğer vurmadıysa, bizim sigortamız var. Nedir o sigorta? TOKİ" dedi. CHP'yi de "kaymak takımı" olarak nitelendiren Erdoğan, "Vatandaşlarımıza, 'istediğin eczaneye git ilacını al' dedik, karşımıza kim dikildi? Adında halkçılık olan ama halkın semtine uğramayan CHP. Bunlar kaymak takımından yana, kaymak" dedi.

'BU DOKTORLAR AÇIĞA ALINSIN'
Sağlık çalışmalarına da değinen Erdoğan şöyle konuştu: "Geçenlerde bir olay oldu. Bakana, 'Bu doktorları açığa alacaksın' dedim. Hastaneye gelmiş yanmış bir yavruyu, sen hâlâ orada kapı kapı dolandırıyorsun." Eskişehir'de şehit aileleriyle yemek yiyen Başbakan'a "Dünya Barış Girişimcisi Özel Ödülü" verildi. Erdoğan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ekonomik ve siyasi kurallardan taviz verilmemesi gerektiğini söyledi. Kabul ettiği Karabağ'lı gençler arasındaki bir kız öğrencinin İstiklal Marşı okuması üzerine ise Erdoğan'ın gözleri doldu. AKP Gençlik Kolları Şöleni'ne de katılan Başbakan Erdoğan dün akşam Ankara'ya döndü.