kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hasan Başdinç

İkinci Üzmez vakası

İsmet ACAR SABAH
Avşa'da 69'luk ev sahibi, 50 YTL'lik kira karşılığı kiracısının 11 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı..
Bursa'da 74 yaşındaki Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez'in 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmasının ardından benzer bir olay, bu kez Marmara Deniz'indeki Avşa Adası'nda yaşandı. Alınan bilgiye göre, Deniz mahallesinde iki kızı ile birlikte oturan 49 yaşındaki Esma K. ile kızı S.K.'nın (11) kiracı olarak oturdukları evlerinin sahibi Hasan Başıdinç (69) tarafından taciz edildiği ihbarı üzerine jandarma harekete geçti.

ÇIPLAK YAKALANDI
Ekipler, ev sahibinin evine yaptığı baskında tacizciyi yarı çıplak, küçük kızı ise üzerinde iç çamaşırlarıyla aynı odada buldu. Ekipler önce Başıdinç'i, ardından da anne Esma K.'yi gözaltına aldı. Küçük kızın 2 aydır ev sahibi tarafından taciz edildiği belirlendi. Tacizci ev sahibinin annesinin bilgisi dahilinde de çocukla birlikte aynı odada kaldığı iddia edildi. Başıdinç'in anne Esma K.'nin yanı sıra, büyük kızı İpek K. (21) ile de, kendi rızalarıyla ilişkiye girdiği belirlendi. İlköğretim öğrencisi küçük kız, devlet korumasına alınacak.
Haberin fotoğrafları