kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'ALKOLLÜYDÜM' Zanlı Kaytanoğlu, "Alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

10 yaşındaki kıza intikam tecavüzü

Soner TOROS SABAH
Isparta'da 10 yaşındaki kıza tecavüz eden şahıs, öldü sanıp bahçeye attı. Yakalanan zanlının, eylemi intikam için gerçekleştirdiği ileri sürüldü..
Isparta'da, 10 yaşındaki kızı kandırıp tecavüz eden kişi, boğazını sıktığı küçük kızı "öldü" diye bir bahçeye attı. Yaklaşık 3 saat sonra kendine gelen küçük kızın ifadesi üzerine yakalanan zanlı tutuklandı. Kızın yakınları, baba Ali Ö. ile iş yüzünden aralarında husumet bulunan zanlının, intikam için bunu yapmış olabileceğini iddia etti. Dehşet verici olay önceki akşam Keçeciler mahallesinde yaşandı. Kırtasiyeye gitmek için evden çıkan ilköğretim 3'üncü sınıf öğrencisi H.G.Ö.'yü kandırıp motosikletine bindiren Hasan Kaytanoğlu (28) H.G.Ö'yü çalıştığı çelik kapı atölyesine götürdü. Zanlı, burada tecavüz ettiği kızın boğazını sıktı ve öldü sanıp. şehir dışında bir bahçeye attı.

3 SAAT SONRA KENDİNE GELDİ
Olaydan 3 saat sonra kendisine gelen küçük kızın ailesinin başvurusu üzerine harekete geçen polis, ipucu aramak için küçük kızı, atıldığı bahçeye götürdü. Bölgeye yaklaşıldığında küçük kızın şüphelenmesi üzerine motosikletli bir kişi polis tarafından durduruldu. Alkollü olduğu belirlenen ve gözaltına alınan Hasan Kaytanoğlu sorgusunda suçunu itiraf etti. Zanlı Hasan Kaytanoğlu, "cinsel saldırı, adam öldürmeye tam teşebbüs ve kız kaçırma" suçlarından tutuklandı.