kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sapığı eşi de biliyordu

DIŞ HABERLER
Avusturyalı sapık baba Fritzl'ın "Hiçbir şey bilmiyordum" diyen karısının tecavüzlerden haberi olduğu, hatta kilere yemek götürdüğü anlaşıldı..
Kendi öz kızını 24 yıl evinin garajında kilit altında tutan ve ondan 7 çocuk dünyaya getiren sapık baba Josef Fritzl'ın "Benim hiçbir şeyden haberim yok" diyen eşi Rosemary'nin her şeyden haberi olduğu belirlendi. Avusturya polis kaynakları, devam eden soruşturmada Rosemarie Fritzl'ın her şeyden haberdar olduğu sonucuna vardı. Hatta kilere zaman zaman onların akşam yemeklerini götürmek için indiği, giyim mağazalarından onlara elbise aldığı da ifadelerle ortaya çıktı. Bu arada hücrede hiç güneş yüzü görmeden yaşayan 3 çocuğun normal yaşama alışmaları için, hastanede özel olarak yapay bir hücre kurulduğu bildirildi.

KLİNİKTE DOĞUM GÜNÜ
Psikiyatrlar çocukların psikolojik durumlarını göz önünde bulundurarak bunun zorunlu olduğu ve normal yaşama geçişin yavaş yavaş gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Kardeşlerden, 5 yaşında olmasına rağmen emekleyen Felix de, dün kaldığı klinikte 6'ıncı yaş gününü kutladı. Klinik çalışanlarının yaptırdığı pastanın mumlarını üfleyen Felix'in mutluluğu çevredekileri de duygulandırdı.