kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anayasa Mahkemesi resepsiyonu yapıldı

ANKA
Yeni Haber
Anayasa Mahkemesi'nin 46. kuruluş yıldönümü nedeniyle resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya katılmadı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Anayasa Mahkemesi'nin 46. kuruluş yıldönümü nedeniyle Sheraton Oteli'nde resepsiyon verdi.

Resepsiyona, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve eşi, Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, eski Anayasa Mahkemesi başkanlarından Tülay Tuğcu ve Mustafa Bumin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile Anayasa Mahkemesi üyeleri, raportörleri ve yüksek yargı organlarının başkan ve üyeleri katıldı.

Gündüz yapılan törene de katılmayan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın resepsiyonda da yer almadı.