kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yasemin Altan ile Tuna Kiremitçi, daha önce de İclal Aydın nedeniyle yollarını ayırmıştı.

Artık canım yanmıyor, aşık olmak istiyorum!

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
Yasemin Altan, eski eşi yazar Tuna Kiremitçi ile Demet Sağıroğlu'nun gündem yaratan ilişkisini yorumladı: Bu beraberlik beni şaşırtmadı. İkisine de mutluluklar dilerim. Artık alıştım, canım yanmıyor zaten!..
Yazar Tuna Kiremitçi ile şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun magazin gündemine bomba gibi düşen ilişki haberinin ardından, Kiremitçi'nin eski eşi Yasemin Altan suskunluğunu bozdu. Yasemin Hanım, eski eşiyle ilişkisinin Demet Sağıroğlu yüzünden bittiği iddialarını yalanlayarak, "Bizim ilişkimiz bir kadın yüzünden sona ermedi. Ayrıca bu ilişki de beni şaşırtmadı" dedi.

ÖNCEDEN BİLİYORDUM
Kiremitçi ile Sağıroğlu aşkını basına yansımadan bir hafta önce duyduğunu açıklayan Yasemin Altan, içinde bulunduğu ruh halini de şöyle tanımladı: "Ben zaten alıştım bu duruma... İlk ayrılığımızda çok canım yanmıştı ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum. Bu kez canım acımadı. Artık canım acımıyor... Hem Tuna Bey'e hem de Demet Hanım'a mutluluklar diliyorum. İnşallah ben de kısa zaman sonra aşık olurum." Tuna Kiremitçi tarafından yaklaşık iki yıl önce de oyuncu-yazar İclal Aydın için terk edilen Yasemin Altan, bu ilişkinin ortaya çıkmasının kendisinde hiç şaşkınlık yaratmadığını belirterek, şunları söyledi:

BAŞA ÇIKABİLİYORUM
"Biz Tuna ile evliliğimizi yeniden kurtarmak için bir deneme yaptık. Ancak bunda başarılı olamadık. Tuna'nın benimle birlikte yaşadığı dönemde hayatında Demet Hanım'ın olduğunu düşünmüyorum. Eğer böyle bir şey olduysa da bilemem. Ayrıca bunlar artık beni ilgilendirmiyor. Yaşanılan bu tür olaylarla artık nasıl başa çıkabileceğimi biliyorum. İlk beraberliğimizde yaşadıklarımızdan dolayı tecrübeliyim. Ayrıca Tuna, oğlumuz ile sürekli görüştüğü için de bu beraberlikten hiç kimse olumsuz etkilenmiyor."