kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sibel Bilgiç

Kanser oldum bir kez bile aramadı!

10 yıllık aşkı Mehmet Ali Yılmaz'ın "Benimle evlenmek için sabır gösteremedi. Evliliği hak etmedi" sözlerine içerleyen Sibel Bilgiç içini döktü..
İşadamı Mehmet Ali Yılmaz'ın 10 yıl ilişki yaşadığı eski sevgilisi Sibel Bilgiç için söylediği "Benim gibi bir adamla evlenmek için gerekli sabrı göstermek, sınavlardan geçmek gerekir. Sibel Hanım, o sabrı gösteremedi ve sınavı geçemedi. O yüzden evliliği hak etmedi" sözleri Sibel Bilgiç cephesinde tepki ile karşılandı. Saba Tümer'in Habertürk'te yayınlanan programına konuk olan Bilgiç şunları söyledi: "Mehmet Bey gazetelere benimle ilgili beyanat vermiş. Çok şaşırdım. O beyanatta bana kızgın olduğunu gördüm. Karadenizliler'de 'bana yar olmazsa başkasına da yar olmasın' gibi bir düşünce var. Mehmet'te bu düşünce de oluşmuş olabilir. Ama o beyanatlar bana karşı çok ağır ithamlar içeriyor. O kadar kötü bir insanmışım ki... Söyleyecek bir şey bulamıyorum."

1.5 AYLIK EŞİM BİLE ARADI
Bilgiç, gırtlak kanseri olduğunu öğrendiğinde 1.5 ay evli kaldığı Ulvi Süvarioğlu'nun bile kendisini arayıp "Geçmiş olsun" dediğini ama 10 yıl hayatı paylaştığı Yılmaz'ın bir kez bile aramadığını da sözlerine ekledi.