kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevenhill çocuklarına özel yüzde 30 indirimi kaçırmayın!

İLİŞKİLİ HABERLER
Sevenhill çocuklarına özel yüzde 30 indirimi kaçırmayın!
Çocuklar kendi bayramlarında çok şık olsunlar diye sadece o güne özel Sevenhill Kids, fiyatlarını yüzde 30 indirdi. Sevenhill Kids rengarenk, trendy tasarımlarıyla 08 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nu çocukların beğenisine sunuyor. Çocukların seveceği, büyüklerin modasını yakından takip eden yeni modelleriyle Sevenhill Kids çocukları fark yaratacak.

Kıyafetler cıvıl cıvıl
Özgün Amerikan klasiklerini, ilkbahar ve yaz günlerinin eğlencesi ile birleştiren Tommy Hilfiger Çocuk Koleksiyonu dört gruptan oluşuyor; American Icons, Simply Chic, Falling Water ve Summer Fun. Bu dört gruptan oluşan koleksiyonlarda cıvıl cıvıl renkler hakim. Çocuklarınıza tüm sevginiz ile hediye edebileceğiniz ürünler Tommy Hilfiger mağazalarında sizi bekliyor.

Çocuklarınızın gözlerini koruyun
Bu yıl 23 Nisan'da çocuklarınızın hassas gözlerini Sarar Kids ile koruma altına alın. Çocukların yüz yapısına uygun özel tasarımlar hazırlayan Sarar Kids, yaz güneşine karşı uyarıyor. Taklit güneş gözlüklerinin tehlikeleri ile karşı karşıya kalan hassas minik gözler için uygun fiyatlı, kaliteli cam teknolojisi sunan Sarar Kids, Polarize cam teknolojisiyle üretiliyor ve çocukların gözlerini güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyor. Marka, miniklerin oyun alışkanlıklarını dikkate alıyor.

Ayakkabı Dünyası şıklık sunuyor
Ayakkabı Dünyası, 2008 ilkbaharının en iddialı, en şık modellerini küçük hanımefendi ve beyefendiler için özel bir koleksiyonda buluşturuyor. Rugan, süet, keten ve derinin şık aksesuvarlarla bütünleştiği koleksiyonda alabildiğine canlı renkler kullanılmış. Kurdeleli, payetli koleksiyon tamamen anatomik...

Gökkuşağı'nı görmeleri gerek!
Atasun Optik, 23 Nisan'a özel bir hafta boyunca, tüm optik ve güneş gözlüğü alışverişlerinde yüzde 40 indirim ile çocukların bayramını kutluyor. Gökkuşağı renklerinin yer aldığı gözlük koleksiyonların yanı sıra; Barbie, Ray Ban junior ve Benetton kids gözlükleri de bulunuyor.

Masal gibi koleksiyon
Elvin Kids koleksiyonu, masallar kadar eğlenceli ve büyüleyici tasarımlarını 23 Nisan sürprizi olarak sunuyor. Çocuklara özel hazırlanan koleksiyonda, arabalı, bez bebekli, balonlu, oyuncak ayılı ve sevimli kurbağalı, gece ışık saçan farklı renk ve desenlerde perdeler bulabileceksiniz.

Marks&Spencer balonlarla karşılıyor
Marks&Spencer, 23 Nisan'da çocuklara bayram havasını tam anlamıyla yaşatacak. 23 Nisan için etkinlikler düzenleyen ve rengarenk balonlarla süslenecek olan mağazalarda palyaçolar da çeşitli etkinliklerle çocukları eğlendirecek. 2008 koleksiyonuyla farklı alternatifler sunan Marks&Spencer, çocuk koleksiyonundaki belirli ürünlerde de yüzde 40 indirim uygulayacak.

Kahramanların sürprizleri var
Çocukların en sevdiği kahramanlar Sindy ve Actionman markalı ürünler, 28 Nisan tarihine kadar Lupine'nin Kurtuluş ve Kadir Has mağazalarında yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor. Sindy ve Actionman'in çocuklara bir de 23 Nisan sürprizi var; 23 Nisan günü YKM mağazalarında tüm ürünler yüzde 50 indirimde olacak.
Haberin fotoğrafları