kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çocuklar şıklıklarıyla herkesi kıskandıracak

Bu bayram şık olmak isteyen çocukları, birbirinden ünlü markalar unutmadı. Birçok marka, 23 Nisan için çocuklara özel indirimler uyguladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çocuklar şıklıklarıyla herkesi kıskandıracak
Bir çocuk da sen giydir!
Çocukların bedensel ve psikolojik sağlığını ve rahatlığını her zaman ön planda tutan Wenice Kids, 23 Nisan'a özel anlamlı bir kampanya başlattı. Bir çocuk da sen giydir' kampanyası kapsamında yardıma muhtaç çocukları sevindirmek istiyorsanız; Wenice Kids mağazasına çocuğunuzla giderken yanınızda giydirmek istediğiniz bir minik dostunuzu daha götürmeniz yeterli. Ayrıca tüm çocuklara Atatürk resim yarışması sonucunda basılmış tişörtler hediye...

Altın Kalpler 23 Nisan'da TOYZZ SHOP 'ta atacak!
23 Nisan'da büyükten küçüğe herkes Toyzz Shop'un başlattığı '3. Altın Kalpler' projesiyle oyuncağı olmayan kardeşlerini sevindirecek. Toyzz Shop, bu proje ile çocuklardan kullanmadığı oyuncakları toplayarak, onları ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıyor. Geleneksel hale gelen bu proje ile Van, Ağrı, Bitlis ve Hakkari'den sonra şimdi de Kars'taki çocuklar faydalanıyor.

Watsons'tan çocuklara özel

Watsons'tan çocuklara 23 Nisan sürprizi var. Bugün Watsons mağazalarında birçok üründe çocuklara özel indirimler var. Üstelik bu büyük indirim çocukların çok sevdiği Snoopy karakterli ürünlerde uygulanıyor. Örneğin Snoopy, Charlie Brown ve Lucy peluşlar 40 ytl yerine, sadece 25 YTL; Snoopy ışıklı kalem 7.5 YTL yerine, 4.99 YTL'den satışa sunuluyor.

Debenhams'ta 2 alana 1 bedava!
Rengarenk kıyafetlerin Debenhams'a özel tasarımlarla birleştiği çocuk reyonunda, 0-16 yaş arası kız ve erkek çocuk kıyafetlerinde 23 ve 27 Nisan tarihleri arasında indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca mağazada eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyeler de çocukları bekliyor. Sürpriz hediyelerle balonların dağıtılacağı ve çocuklar için yüz boyama aktivitesinin yapılacağı Debenhams çocuk festivalinde, iki ürün alana bir ürün de hediye.

Accessorize rengarenk olacak

Çocuklar, bugün Accessorize mağazaları önlerinde kurulacak özel alanlarda, ürünlerin bulunduğu kartları zevklerine göre boyayabilecek. Anneler de rahat rahat alışveriş yapacak.

Bayramda temalı eğlence yaşayın!
Joker/Maxitoys'da, 23 Nisan çok eğlenceli geçecek. Joker/Maxitoys, alışveriş ve eğlenceyi aynı mekanda birleştiriyor. Bu bayram, Joker/Maxitoys mağazalarında çocuk eğlence alanlarında birbirinden özel temalar işleniyor. Çocuklar, kendileri için kurulmuş olan bu özel alanlarda isterlerse havuz botlarıyla jungle'ın derinliklerinde kayboluyor veya uzaktan kumandalı botlarla yarış yapıyorlar. Binlerce çeşit oyuncak, yarış setleri ve kostümler, çocuklara eğlenceli bir bayram yaşatıyor.

Oyuncaksız bayram olmaz
23 Nisan coşkusunu Toyiki'de, doya doya hissedeceksiniz. Çocukların hayranı olduğu binlerce oyuncağın aynı çatı altında yer aldığı Toyiki'lerde çocukları mutlu edecek, bayram neşelerine neşe katacak birçok seçenek yer alıyor. Türkiye çapında 35 mağazasında çocuklarla buluşan Toyiki'de, Toyiki kart sahipleri birkez daha kazanıyor. Toyiki kart sahipleri, yarına kadar yaptıkları alışveriş karşılığında yüzde 20 hediye puan kazanacaklar.
Haberin fotoğrafları