kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ukrayna ve Slovakya’da gösterileri ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi’, 8 Mayıs’ta Belçika’da olacak.

'Anadolu Ateşi' dünya turnesinde rekor kırıyor

Dünya turnesine çıkan 'Anadolu Ateşi' 30 bin kilometre yol yapıp, 80 bin izleyiciye ulaşacak. Topluluğun yeni gösterisi 'Troya' ise ilk sekiz gösterisi ile 40 bin kişiye ulaştı..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Anadolu Ateşi' dünya turnesinde rekor kırıyor
Sahneye konduğu günden beri gittiği her ülkede ayakta alkışlanan 'Anadolu Ateşi' dans gösterisi, dünyayı fethetmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Slovakya ve Ukrayna'da izleyiciyle buluşan topluluk, her gösterisini kapalı gişe oynuyor. 'Anadolu Ateşi'nin önümüzdeki günlerde yapacağı İspanya, Belçika ve Mısır gösterilerinin de biletleri tükendi. Topluluk; Ukrayna, İspanya, Mısır, Belçika gösterilerinin sonunda 80 bini aşkın kişi tarafından izlenmiş olacak. Dansları dillerden düşmeyen 'Anadolu Ateşi'nin yaz aylarında Antalya'da yapılacak şovlarının 130 bin bileti ise şimdiden satıldı.

Program değişti
Topluluğun 8 Nisan'da galası yapılan yeni gösterisi 'Troya' da izleyici rekoru kırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bugüne dek 40 bin kişinin izlediği 'Troya'nın İstanbul'daki 24- 26 Nisan biletleri bitti. Yoğun istek üzerine programa 27-30 Nisan ve 1 Mayıs da eklendi.