kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

CHP'den "dava açılacak" iddialarına yanıt

Yeni Haber
CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, CHP hakkında da, Kanaltürk'e verdiği para nedeniyle kapatma davası hazırlığı yapıldığı yönündeki iddialara "CHP'nin veremeyeceği hiçbir hesabı yoktur" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ise CHP'nin yasalara aykırı faaliyeTte olmadığını belirterek "CHP yaptığı her işi yasal çerçevede yapar" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bir gazetecinin, "Kanaltürk'e verilen para nedeniyle CHP hakkında da kapatma davası açılması için iddianame hazırlandığı"na ilişkin sorusuna, "Bu konu daha önce de tartışıldı, CHP yasal çerçeve içinde ödeme yaptığını açıkladı. Şimdi birileri 1 yıl birileri 85 yıl öncesi olayları gündeme getirerek CHP'ye çamur atmak istiyorlar. CHP'nin veremeyeceği hiçbir hesabı yoktur" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen de, Meclis'teki basın toplantısında, gazetecilerin soruları üzerine, bazı gazetelerde yer alan ve CHP hakkında da kapatma davası açılabileceğine ilişkin haberleri değerlendirdi. CHP'nin yaptığı her işi yasal çerçevede yaptığını kaydeden Öymen, "CHP'de yolsuzluk, usulsüzlük yoktur. CHP'nin yaptığı her iş yasalara uygundur, yasalara aykırı faaliyeti yoktur" diye konuştu.

AA