kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
İzmir'de aynı yerde peş peşe iki trafik kazası: 6 yaralı
07:22
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde art arda meydana gelen iki trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kazalar, gece saat 02.00 sıralarında Anadolu Caddesi Turan Köprü üstünde meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne gitmekte olan Can Belli (20) yönetimindeki 35 AE 0557 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Belli ve yanındaki Ramazan Sağlam (47) kazayı yara almadan atlatırken, olay yerine çekici çağırdı.

Kaza yapan otomobilin çekiciye yüklendiği sırada Saffet Adıgüzel'in (34) kullandığı 45 LV 018 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak ilk olarak yol kenarındaki bariyerlere, ardından da kaza yerinde bekleyen Can Belli ile Ramazan Sağlam'a çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Adıgüzel ile otomobildeki yolculardan Erkul Demirci (32), Sevtap Gökçe (27) ve Serpil Gökçe yaralandı. Adıgüzel yönetimindeki aracın çarptığı diğer otomobilin sürücüsü Can Belli'nin sağ bacağı kırılırken, Ramazan Sağlam hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve acil yardım ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralılara müdahale etti. Kaza yerinde uzun süre ambulans bekleyen yaralılar gelen sağlık ekipleriyle tartıştı. Yaralılardan Belli ve Sağlam, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne Erkul Demirci, Sevtap Gökçe ve Serpil Gökçe, Tepecek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Saffet Adıgüzel ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 45 LV 018 plakalı otomobilde yapılan incelemede bira ve votka şişelerine rastlandı. Alkollü olduğu iddia edilen Saffet Adıgüzel'in yapılacak kan testinden sonra alkollü olup olmadığının kesinlik kazanacağı belirtildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN